Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мутрокомунизъм в действие: Вижте как се избива телефон и как ГЕРБ и кметът на Нова Загора заплашват политически опоненти /видео/

.

Източник: Фейсбук

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Сачева: ГЕРБ не е дясна партия! България стана полицейска държава... средата е убийствена... 20 г. се занимавали с рекет – ПОДКРЕПЯМ ГИ

Мирише на Комунизъм, прилича на Комунизъм, звучи като Комунизъм... ами хора, ние си живеем в Комунизъм, бе!

Общинският съветник от Нова Загора Васил Стоянов разказа във Фейсук за репресииите и опитите за сплашване от страна на ГЕРБ и кмета на града към опозицията. Ето какво обясни той:
Общински съвет Нова Загора се превърна в цирк. Това се случи с любезното съдействие на ПП ГЕРБ и най-вече благодарение на Кмета Грозев.

За пореден път се гласуваха решения в ущърб на хората от Община Нова Загора. Както обобщих и в изказването си днес от това увеличение е най-вероятно някой да си напълни чекмеджето с пачки.

Нормално ли е да се гласува близо 400% увеличение на такса битови отпадъци без да се гарантира повишаване качеството на услугата?

Общинските съветници от управляващото мнозинство изнесоха цяло представление и говориха над час, без да кажат нещо съществено.

 Колеги от ГЕРБ, не убеждавайте нас- общинските съветници от другите партии. Обяснете на жителите на Община Нова Загора, че това четворно увеличение на такса битови отпадъци е обосновано.

Нормалните въпроси, които възникват са:

Защо сега - във време на финансова, политическа и здравна криза?
Ще повлияе ли това увеличение на качеството на извършваната услуга?
Защо при нужда от още средства(ако реално има такава) винаги избирате най-лесния начин и увеличавате данъци и такси?

Съжалявам колегите общински съветници от ГЕРБ, защото съм сигурен, че сред тях има качествени и умни хора, но от страх не смеят да заявят позиция и гласуват всички като един.

Докога ще търпим това арогантно, агресивно и мутренско управление, което е огледално копие на Бойко Борисов?

В този пост ще ви прикача и видео от телефона на колежката Кремена Петрова - Представител на Демократична България.

Категорично осъждам такъв тип поведение, агресия и посегателство над личната собственост. Още повече, когато тези действия са насочени срещу една жена. Изгледайте видеото и ще разберете какво имам предвид.

След това явно усетил издънката си Николай Грозев се опита да заплаши и мен, но беше малко по-деликатен. Пред присъстващите в залата ми намекна, че като млад общински съветник съм тръгнал по път без изход, както и, че той бил добър и можело да ми прости 1-2 пъти...

Да ми прости кое? Гражданската ми позиция няма нужда от неговата благословия и още повече пък от неговата прошка! Жалко е, че в безсилието си да води аргументиран спор Г-н Николай Грозев намеси и моите родители. Явно от ГЕРБ така си правят политика- всяване на страх, репресии, заплахи и обиди!

Станах общински съветник за да бъда в помощ на хората от Община Нова Загора. Репресиите и опитите за сплашване на един самозабравил се феодал няма да ме спрат!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!