Елена Гунчева за протестите: Завой с чупка и към основата: Мутри - вън! Гешев е позор!

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

НЕЖНИ НАСОКИ ЗА ПРОТЕСТИТЕ

На някой нещо да не е ясно? Българският народ не се кефи на пърформанси, нежни революции голи зад...ци с името на главния прокурор. Както и на знамената на ЕС, друга държава освен България, както и соросоидни изстъпления.

Дотук нещата са ясни. Въпреки, че явно се пробва дали ще мине номерът. Явно няма. Партиите също осъзнаха, че ако се опитват да яхнат протестите, доста дълго ще стоят на празна ясла по изборно време.

Затова сега - елегантен завой с чупка и да се върнем към основата на протестите:

МУТРИ - ВЪН! ОСТАВКА! ГЕШЕВ Е ПОЗОР, ОСТАВКА И ЗАТВОР!

С българските знамена, българският народ, без партийни принадлежности и без нежни отклонения.

Б..й по мутрите, докато омекнат!

Елена Гунчева

ТОЗИ ПЪТ ПРОТЕСТИРАМЕ НОРМАЛНИТЕ

През 2013 година протестираха умните и красивите. Които умно си докопаха топли местенца във властта, която отричаха. Протестите тогава и протестите сега се отличават. Предимно по качествения състав на протестърите.

Този път протестират не тези, които искат да сменят властта, за да седнат, а обикновените, нормални българи, на които им писна от мафията. Протестират възрастните, които вече не издържат на мизерията. Протестират младите, които не виждат бъдеще тук. Протестират хората от чужбина, защото не искат вечно да са изгнанници от Отечеството си. Протестират дори децата и кучетата, защото НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ НИ ПИСНА ОТ МУТРИ!

Този път няма да се споразумеете с протестите, мутри. Защото те нямат лидери и водачи, а имат народ. Народ, който няма да допусне отново да се задържите с измама във властта. Народ, който въпреки различията си, е обединен от обща цел - да ви изрита завинаги от властта и да ви види в затвора.

Защото ние, народът, искаме нормален живот. Искаме да имаме Родина. Искаме децата ни да работят и живеят тук, в България, дори да имат възможността да го правят в чужбина, искаме просто България да е едно добро място за живеене, а ние да се гордеем, че сме българи, а не да се срамуваме. Заради вас.

Този път народът е против вас. Не психодесните. Не психолевите. Не десни и леви. Не етнически и български. Не млади или стари, майки или деца . А НАРОДЪТ Е СРЕЩУ ВАС! Обединени в общата си омраза срещу тиранията, корупцията и безсрамието в политиката.

В битка със собствения си народ, никоя власт не може да победи! Никога!

#МУТРИВЪН!

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!