Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунистически врътки – Narod.bg: ГЕРБ стиска властта по заповед на ДПС, чака Кирето да яхне БСП

Защо само комунисти управляват България? Защо с действията си ви отвращават от НЕкомунизма и ви насочват към комунизма? КОЙ ги крепи на власт? И ДОКОГА?

Отговорът четете в: Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

България в момента е свидетел на тотална подмяна на вота на народа, алармира пред Narod.bg депутат от БСП, наясно със случващото се по върховете на държавата. „Бойко Борисов упорито отказва да даде оставка на третия кабинет на ГЕРБ не защото не иска, а защото ДПС не му позволява.

Двете политически партии чакат най-големият конкурент на управляващите – БСП, дда бъде яхната, евентуално, от конкурента на Корнелия Нинова – Кирил Добрев, с когото вече са се „разбрали”, отсече пред Narod.bg левият народен представител.

Проверката на Narod.bg показа, че прекият избор на нов лидер на БСП е насрочен за 12 септември. Двамата големи конкуренти за поста са настоящият социалист №1 Корнелия Нинова и компрометирания Кирил Добрев.

По думите му Бойко чака някакви гаранции, че именно Добрев ще е бъдещият лидер на Столетницата, за да хвърли кърпата. Идеята на кукловодите на Борисов от ДПС е да вкарат БСП във властта, но заедно с ГЕРБ под формата на експертен кабинет. Това може да стане само, ако „ковчежникът” Кирил Добрев е начело на социалистическата партия, защото е много близък до сериозните фактори в Движението за права и свободи”, обясни депутатът пред Narod.bg.

Политикът обаче коментира ситуацията като тотална подмяна на вота на избирателите на Бойко Борисов, които са гласували за него и ГЕРБ, не за Мустафа Карадайъ и ДПС.

„Дори най-върлите фенове на Борисов вече виждат, че не той командва парада. Затова за него е по-добре сега да подаде оставка, докато все още има гербери, които му вярват. След месец вече ще е късно, пожарникарят рискува собственото си политическо бъдеще, само и само да угоди на Ахмед Доган, толкова е зависим от него”, отсече информаторът на Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!