Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Брюксел не дава достатъчно за ЧЕКМЕДЖЕНАТА комунистическа "Демокрация" на Баце – Витанов: В Брюксел Словения получи два пъти повече от България за своите изостанали региони

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Появи се видеоклип от спалнята на Борисов: На гости у Баце

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Ако не харесвате един от най-младите комунисти в България Бойко, значи не харесвате комунизма! Защо тогава оше не сте осъдили комунизма?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

В Брюксел двумилионна Словения получи два пъти повече от България за своите изостанали региони, подчерта евродепутатът от БСП Петър Витанов.

Той коментира изявлението на премиера, че е постигнал голям успех при разпределянето на евросредствата.

Социалистът добави, че иска да развенчае няколко мита. 

По повод 200-те млн. евро повече за най-изостаналите ни региони, посочи: "Словения - една двумилионна държава успя да извоюва почти два пъти повече - 350 млн. евро за своите изостанали райони. Една относително съотносима като население с нас държава като Чехия - 8 пъти повече от нас - 1.55 млрд. евро по същото перо". 

"С огорчение мога да кажа, че нещо, за което ние от БСП се борихме - Фондът за справедлив преход, е орязан наполовина. В това число средствата за България от 2.7 млн. евро са малко над 1 млрд. евро. Смятам, че този фонд, който целта му беше да се бори с негативните социално-икономически последици от дехармонизацията на европейския континент, е изключително важен за България", допълни той. 

"От тези 29 млрд., с които се хвали нашият министър-председател,  безвъзмездните средства са малко над 24 млрд. Останалото е достъп до капитали и този достъп трябва да бъде обвързан с резултатите. Нещо хубаво и позитивно е, че вече средствата трябва да бъдат обвързани с върховенството на закона и с оценката на европейския семестър, а именно необходимостта от реформи", изтъкна още Витанов.  

1 млрд. повече за кохезионна политика е оценка за степента на изостаналост на българската икономика, посочи още евродепутатът от Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите, цитиран от "Фокус".

"По отношение на България няколко мита. Действително ние получаваме 1 млрд. повече за кохезионна политика, но искам дебело да подчертая, че това не е успех. Това по-скоро е оценка за степента на изостаналост на българската икономика. Очевидно повечето пари означават, че ние наваксваме с по-бавни темпове изоставането си спрямо средните европейски равнища. Давам за пример други страни от Централна и Източна Европа, които вече успяха да достигнат средноевроепйските доходи. Освен това процентът, с който са увеличени средствата, следва общия темп на растеж", обясни Витанов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!