Протестът е на младите. Бъдещето е тяхно,... но дали Чекмедже-комунистите ще им го дадат

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Времето отдавна не е наше. Ние, поколението на прехода, го пропиляхме без да успеем да се преборим за бъдещето на децата си. Днес отново е време на протести.

Протести на младите. Тези, които не помнят времето на Живков и разбойническото „демократично“ първоначално натрупване на капитали в началото на прехода. Но са млади, образовани, интелигентни и най-важното – обичат България. Те протестират за Родината си, за бъдещето си тук, а не по света. Протестират, защото знаят и могат и не искат престъпници да управляват Родината им.

Тези дни на протестите в Пловдив голямо впечатление ми направи един млад човек – Атанас Гатев. Образован, с висше образование – инженер, интелигентно говорещ, патриот. Идва с лице, изрисувано с българското знаме, което не знам защо ми напомни филма „Смело сърце“. Идващ от Стамболийски в Пловдив всеки ден за протестите, за да каже „Мутри вън!“ на мафията и да иска бъдеще за младите хора в България.

Такива млади хора са бъдещето ни. Бъдещето на България! Които няма да се примирят като нас и няма да допуснат да ги излъжат, за да се покатерят по техните гърбове във властта.

Те са бъдещето! А на нас ни остава да ги подкрепим. Заради тях и заради нашите деца. И най-вече – заради България, за която винаги има надежда!

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!