Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Журналист: Страхът изчезва. С комунистът Борисов е свършено и той го знае

.
Георги Готев Източник: БГНЕС

Казах по Дарик радио, че протестите са всъщност бунт на отвратените срещу отвратителните, и то такъв, който не оставя на отвратителните никаква възможност за маневриране. С всеки изминал ден страхът изчезва. Затова с Борисов е свършено и той го знае.

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Появи се видеоклип от спалнята на Борисов: На гости у Баце

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Осъдете комунизма и ВИЕ

Това сигурно е негово последно участие на среща на върха на ЕС. Това е и краят на модела на опорочена демокрация, която отвратителните бяха превърнали в своя бащиния. 

От голямо значение е, че се появи ново поколение, истински европейци и граждани на света, които не могат да се примирят с отвратителните. За това поколение е нопоносимо, че България е вечно последна за всичко в ЕС, вечно най-бедна, вечно под европейска карантина, 14 години след членството. 

В очите на европейците България е особен случай на изостанало в развитието си население, което прериодично избира най-големият простак да го ръководи и представлява в света. 

Тежка е диагнозата. Не е време за кръгли маси, защото не трябва да се разводняват исканията за протестиращите, време е за оставките на Борисов и на Гешев. 

Георги Готев, журналист Еuractiv

Фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!