Борисов, дядото на бития студент ли напъха мръсните милиони в чекмеджето ти?

.

Може да е постановка, може да не е...

НО ако бе постановка, в НСО щеше да има уволнения, ЩЯХА ДА РАЗСЛЕДВАТ под егидата на ЕС и да докажат пред всички лидери на Европа, че е постановка и кой я е направил. В противен случай това е доказателство не само, че е истина, А САМО МАЛКА ЧАСТ ОТ ИСТИНАТА.

В Брюксел премиерът Бойко Борисов нападна битият от полицаи студент по право, участвал в протестите в столицата. „Неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да отидем да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон, или където и да било. На тяхната възраст, когато имаше авария в Чернобил и се стелеше радиоактивен прах, ни караха да маршируваме на манифестации с червени връзки. Така че, тази демокрация им даде възможност да отидат да учат, да работят, да видят света. Време е в обществото да се проведе дебат по много теми“.

Това измисли Борисов! Това роди като коментар за пребития Евгени Марчев, който учи в Хага, но след полицейско насилие се оказа в ареста, а след това в „Пирогов“. Марчев, видите ли, трябва да бъде бит и пребиван, защото дядо му е бил член на БКП.

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Това наистина сроди Борисов със Сталин и Хитлер.

Самият Борисов е бил член на БКП и дори отказва да се деполитизира като служител на МВР през 1990 г., оставайки в БКП. Баща му? (този който го е отгледал, а кой е баща му само тест за бащинство може да каже, както и с Барселонските дечурлига) е служител в народната милиция и също е член на БКП.

По време на „възродителния процес“ пожарникарят Бойко е командир на батальон в Делиормана, където налага на населението директивите на ЦК на БКП и на Държавна сигурност.

За връзките му с организираната престъпност пишат американски посланици в доклади до Държавния департамент на САЩ.

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Борисов постоянно изтъква, че дядо му е бил убит от народната власт през септември 1944 г. Това, рабира се е ужасно (Ако беше вярно).

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Но баща му и самият той не се борят с комунизма, а стават членове на БКП и служителив МВР, което е репресивната машина на комунистическия режим. Така ли Борисов е почел паметта на своя дядо, като се е влял в редиците на системата, част от която са убийците?

Споменавам тези неща, защото Борисов се нахвърля арогантно върху всеки, който участва в протестите или има критично отношение към неговото управление. Няма да говоря за интелектуалната разлика, която се набива на очи от разказа на студента Марчев и него. Тя е катастрофална за Борисов.

Ако дядото на въпросното момче е бил комунист,

Д-р Димитров, дядо на Евгени Марчев, отговори на премиера КОМУНИСТ Борисов

това какво общо има с пачките евро в нощното шкафче на Борисов? А с онези 67 милиона, които Васил Божков заяви, че е дал на него и министър Горанов?

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

А с просташкия език в излезлите записи и определението „проста кърджалийска п***а" и "братиньо“ към председателя на Конституционния съд. А с „е**л съм ги с 200“?

Какво иска да ни каже Борисов? Че ако беше учил в чужбина, нямаше да краде и да е корумпиран, а в нощното му шкафче нямаше да се мъдрят мръсни милиони, злато и пищов? Като е учил в Симеоново – там на това ли го научиха?

Имаме премиер или абсолютен мерзавец или в лошо психично състояние.

Кога най-сетне този човек ще отговори, как през цялото му управление страната ни е последна по всички жизнени стандарти в ЕС и първа по корупция, смъртност, заболеваемост, неграмотност, употреба на дрога сред ученици и пр.?

Кой всъщност го научи да бъде толкова арогантен, крадлив и лъжец? Комунизма или демокрацията? Школата в Симеоново, американците, руснаците или някой друг? Онзи ден изръси, че майка му го учила да не обижда другарчетата си. Но е пропуснала да му каже да не обижда цяла България и българите.

Наистина е крайно време този човек да се маха да бъде разследван от съответните органи. За моралния му упадък няма измислен съд, ще се задоволим да наблюдаваме докъде ще стигне деградацията му.

Красимир Найденов,

Строителен инженер, протестиращ на среднавъзраст

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!