Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Майк Помпео призовава за разследване на лабораторията в Ухан, но Байдън вероятно няма да потърси отговорност на ККП за пускането на биооръжие

Бившият държавен секретар Майк Помпео наскоро разкри нови доказателства, че Институтът по вирусология в Ухан (WIV) е мястото на произход на SARS-CoV-2. Помпео призова за международно разследване на лабораторията, но Китай отказва да позволи това да стане.

През есента на 2019 г. няколко лабораторни служители от WIV се разболяват със специфични симптоми, които съответстват на най-сериозните симптоми, свързани с SARS-CoV-2. Тази нова информация противоречи на публичните показания на Ши Дженгли, старши изследовател от WIV, който твърди, че сред персонала на лабораторията има „нулева инфекция“. Помпео поставя под съмнение показанията на Ши Дженли и оспорва тайните изследвания на ККП върху коронавирусите.

Китайски военни провеждат тайни изследвания върху коронавирусите от 2017 г.

Информацията разкрива още, че изследователите от WIV са изучавали коронавирус на прилепи, който е 96 процента подобен на SARS-CoV-2. Изследователите също така манипулират свойствата на тези вируси, за да ги направят по-трансмисивни и по-смъртоносни. Това силно неетично изследване е забулено в тайна от Китайската комунистическа партия /ККП/ и по-специално тази лаборатория е тайно свързана с китайските военни.

Майк Помпео вярва, че е необходимо пълно разследване и призова Световната здравна организация да разследва. Помпео не обвинява, че китайските военни са пуснали вируса нарочно, тъй като намерението ще бъде почти невъзможно да бъде доказано. Вместо това Помпео вярва, че вирусът просто е изпуснат от Института по вирусология в Ухан и въпросът трябва да бъде напълно разследван, а нарушителят да се подведе под отговорност. Помпео предупреди, че лабораторията в Ухан е свързана с ККП и в миналото е работила по „тайни проекти с китайските военни“. Той каза, че изследователите не са говорили за работата си по RaTG13 и други изследвания от този род.

 „WIV се занимава с класифицирани изследвания, включително лабораторни експерименти с животни, от името на китайската армия поне от 2017 г.“, предупреди

Помпео. Помпео разкри, че изследователите от WIV са манипулирали коронавирусите на прилепите от 2016 г. Тези вируси са известни като RaTG13 и са 96,2% подобни на SARS-CoV-2. Изследователите са получили вирусите от пещера в провинция Юнан през 2013 г., след като респираторен вирус е причинил смъртта на няколко миньори там. (Свързано: Финансирана от данъкоплатците NIH насочва 3,7 милиона долара към изследователската лаборатория за вируси в Ухан, за която се смята, че е проектирала биооръжието на коронавируса.)

Ще подведе ли президентът Джо Байдън Китай под отговорност за неетичното освобождаване на биооръжие?

Въпреки че новият президент Джо Байдън планира да се присъедини отново към Световната здравна организация (СЗО) и да започне да изпомпва американски долари в корумпираната мрежа, остава да видим дали Байдън ще настоява за цялостно разследване на противоречивата китайска лаборатория Ухан.

В последната седмица от президентството на Тръмп изследователски екип от СЗО пристигна в Ухан, но беше спрян от ККП и блокиран да проведе каквото и да е разследване в лабораторията. Китайските власти са възложили на СЗО да разследва „мокрия пазар“, който според тях е източникът на първата група зарази. СЗО, водена от Тедрос Адханом, вероятно ще направи това, което им е казано, защото ККП твърди, че няма да се провежда никакво разследване в лабораторията на Ухан.

Милиони осъдиха комунизма осъдете го и Вие...

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.hangthecensors.com/490404.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!