Narod.bg: Престъпление: Десислава Танева уволнявала неудобни за „Градус” шефове на агенции срещу €100 000! Бойко Борисов също участва в схемата

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Послание от Американското посолство:
#ЛетенРестарт

Крепката връзка между олигарсите зад „Градус” – братята Лука и Иван Ангелови, с Бойко Борисов лъсна при поредното престъпление, добре прикрито от хунтата ГЕРБ, съобщи пред Narod.bg източник от Министерството на земеделието и храните (МЗХ).

Според информацията министър Десислава Танева е уволнявала неудобни и е назначавала приемливи за пилешките босове шефове на агенции към МЗХ, от които пряко зависи бизнесът на ромите от Панагюрище – отглеждане на пилета и производството субпродукти от пилешко месо.

Братя Ангелови са сред най-любимите олигарси на Бойко Борисов

„В министерството се говори, че тарифата за сменен директор, например от Българската агенция за безопасност на храните, е 100 000 евро. Всичко обаче става по заръка на Бойко Борисов, който предварително е консултирал рокадата със своите приятели в имението им в Стара Загора, където често гостува”, разкри източникът на Narod.bg.

Чиновникът е убеден, че по-голямата част от стоте хиляди евро отивала именно у премиера, другото оставало „ресто” за Десислава Танева.

В МЗХ са убедени, че разплитането на корупционните схеми няма да стане само с писания в медиите, а е нужно и прокуратурата най-сетне да си влезе в ролята и да уличи продажниците по върховете на държавата.

Narod.bg вече писа, че министърът на земеделието Десислава Танева е задължена на босовете на „Градус”, защото с тяхната финансова подкрепа тя е била пробутана на поста още през 2009-а година.

Сливналийката влязла в полезрението на премиера Бойко Борисов и станала депутат именно с кеш мотивацията, дадена от фирма „Градус”.

Само преди дни дойде и друг скандал, който освети допълнително влиянието на панагюрския тандем над случващото се в България. Става дума за показната акция срещу най-големия конкурент на „Градус” в отглеждането на пилета за месо – ЕТ „Андип-92“ и унищожаването на 250 000 пилета във фермата в Асеновград.

За да разчисти пътя пред тоталния монопол на „Братя Градус” в нишата с производството на пилешко, премиерът хвана Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ) като бухалка и буквално „занули” бизнеса на конкурентите на Ангелови.

Съвсем неслучайно Иван Ангелов оправда пред медийния рупор на управляващите – „24 часа”, убийството на четвърт милион пилета с аргумента, че България била „пред угрозата от тотално спиране на износа на всякакви птици и птичи продукти”.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!