Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сега изборът е между България и мафията

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Ако не харесвате Бойко, значи не харесвате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Протестите трябва да продължат до оставката на правителството и разпускане на Народното събрание. Време е за промяна. Ако днес, ако утре не се преборим с тази прогнила система, която 30 години съсипва българската държава, след това всичко ще бъде загубено. Днес е нашият ден! Тази седмица е решаваща за бъдещето на България!

Важното е да не се отказваме и да не се разделяме. Сега е времето да махнем мафията от властта. После избори и референдуми ще определят пътят, по който ще вървим. Няма смисъл сега да се делим на леви и десни, на радевисти, костовисти и т.н. Имаме една цел – освобождаване на Родината ни от мафията.

Преди 30 години тръгнахме по погрешен път с погрешните водачи. Системата и Конституцията с времето си показаха, че не отговарят на реалностите в България и нямат механизми за контрол. Нека да не повтаряме грешката.

И най-важното – да спрем тази дива омраза помежду си заради политически различия. Има два полюса – България и мафията. Това е изборът, който всеки един от нас трябва да направи!

Да живее България!

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!