Всичко свърши, драги ми, Марков. Меркел и Макрон никога повече няма да се снимат или говорят с някого, на когото всички световни меди и са показали снимки от нощното шкафче пълно с евро?!

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Васил Петев

Afera.bg

Завършеният *** Георги Марков се възмутил във фейсбук, че Меркел и Макрон не се обадили посред нощ на Борисов за да го подкрепят.

Абе, ***драги ми?***, Меркел и Макрон никога повече няма да застанат до Борисов. Те да не са луди?! Да се снимат или говорят с някого, на когото всички световни медии са показали снимки от нощното шкафче пълно с евро?!

Ти, Марков, знаеш ли какво означава “Льо Монд” да те определи за мафиот?! Имаш ли въобще някаква бегла идея? Знаеш ли какво означава “Гардиън” и “Индипендънт” да пуснат снимките от чекмеджето на Борисов?! Това не са медии бе, г-н конституционен смешник, това са институции! Същите тези журналисти криха в продължение на месеци Сноудън в Хонг Конг, преди да публикуват историята му бе, смешко. Криха го от ЦРУ и АНС, а не от Спиридонов!

Всичко свърши, драги ми, Марков. От месеци се знае, че всичко свършва. Сега остава единствено хората да не забравят тези като теб, натегачите на Борисов. Но, няма страшно, най-малкото аз съм тук. Имам списък, подробен. За да ви помнят всички. Дълго време.

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Ако не харесвате Бойко, значи не харесвате комунизма! Защо тогава оше не сте осъдили комунизма?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!