Борисов пред привържениците на ГЕРБ: Не викайте ”Оставка”! (Аз съм на власт!) Викайте „Съединение – Лицата на контрапротеста

Стабилните основи на ГЕРБКП

Лицата на контрапротеста

19min.bg

След третия си за деня брифинг премиерът Бойко Борисов слезе при поддръжниците си от политическа партия ГЕРБ, които се бяха събрали пред Министерски съвет.
Борисов каза, че е днес е тъжен, вместо да е весел, защото хората са разединени и протестират, вместо да се радват. 

Той призова поддръжниците си да не викат „оставка“, а „съединение“.

Веселина Томова:

Тъжно му било, щото не сме били единни!

Ти, лицемернико, раздели народа на ПЛАТЕНА ГЕРБАДЖИЙСКА КОХОРТА, АДМИНИСТРАЦИЯ, КОЯТО ДНЕС ДАЖЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ РАБОТА ЗА ДА ХУКНЕ С ПЛАТЕНИ АВТОБУСИ НА „КАСИЧКИТЕ“ ТИ ПО МЕСТА, за да ти пази задника, докато оная проста кърджалийска п????, без грам чест, пищеше, че не била мутра.

Богомил Бонев:

Пекинската патица крещяла, че не е мутра.
Ми не е. Той Бойко каза каква е.

Веселина Томова:

Докара платени си гербаджийски чиновници С НАШИТЕ ДАНЪКОПЛАТСКИ ПАРИ, ЗА ДА ОЗВЕРИШ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, КОМПЛЕКСАРИНО НАГЪЛ!

Ти, лицемернико, си готов и кръв да се лее, само и само да се държиш на власт заедно с Хунтата си, защото видяхме кое ти е важно – пачките от корупция в чекмеджето и кюлчетата със злато!

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Ти, лицемернико, непрекъснато лъжеш и непрекъснато мръсно манипулираш с кухите си лафове – ах, тъжно ми е, ах, обединете се, а зад кулисите злобно стискаш зъби и точно ти, лицемернико, разделяш тоя народ!

Самозабравил се, арогантен, безобразно нагъл, Диктаторе, иди с мир!

С ТЕБЕ ЛИ, МАФИОТЕ, ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ? А?

---

Богомил Бонев:

Бойко, друг път не се връзвай на акъла на пиарите си. Доказани глупаци са. Докарахте автобуси с хора от огнищата на вируса.
Ромите са ваша жертва, да си го знаеш.

Като всички останали. Фукането с чакалнята не може да се сравни по никакъв начин с достиженията на предишни правителства. На нито едно от тях.

Нещо за Шенген?! Сега очакваш хората да се радват, че ще обеднеят двойно. Днешните ти „фенове“ много ще се зарадват. Ще ги купуваш за 15 евро. А те са с много изменчиви настроения. Скоро ще го разберете от герп.

---

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!