Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ужас без край! Антипротестант заплаши Борисов с насилие? "Ще ви подпукаме в Софето със сопи! Бивши комунета няма" – Бойко Борисов е един от най-младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Димитър Вангелов

Борисов се обиди на протестиращите и ги нарича какви ли не. Не отговаря на критиките, а вика, че са купени, организирани от чужди офицери, заплашващи етническия мир, продажници на БСП, президента и прочие. И понеже са кофти хора, организира автобуси, партайгеносе в страната се разтичаха да организират контрапротест.

Всичко това се организира с цялата гама от възможности на държавата, включително с пари на ръка за „антипротестен глас“.

Свине-паякът се панирал от страх и веднага организирал двойни и тройно полицейски кордони около хотел „Берлин“. Цивилни, униформени и частни мутри – кръгова отбрана на леговището. Така е бил охраняван бункера на Хитлер в Берлин.

Главпрокурорът и той дава извънреден брифинг: Нападат ме, защото съм най-големият борец за справедливост, против мафията и олигархията. Сатиричният театър губи голям талант. „Св. Наум“ се уреди с ВИП-пациент. Докато го приберат обаче, много бели ще станат, много съдби ще бъдат съсипани.

Цялата държавна машина, с институциите, финансите, силовите структури и въоръжението се надига срещу протестиращи, които имат право на протест по конституция.

Цялата тази гнусна история е описана с 2-3 реда от един трол на управляващите, който броди из мрежата и ръси яки аргументи. Нарекъл се е „Хайдутин“, но по ай пи адреса се

вижда, че ползва и други имена. Ето един от коментарите му:

„Кой готви гражданска война? Президентът шапкар под натиск от БСП! Ама сметките ви не излизат,

като дойдем у Софето ще ви подпукаме здраво със сопи! Бившо комуне нема!“

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Съвет към пропагандния център на ГЕРБ: Казвайте на троловете, че премиерът Борисов е дългогодишен член на БКП и е отказал да напусне редиците на партията, заради което е напуснал пожарната след 10 ноември. Казвайте им, че премиерът е участвал като офицер във възродителния процес. Освен това, ако „подпука здраво със сопите“ комунетата, в самата ГЕРБ ще пострадат над 60% от членовете…

И с троловете трябва да се внимава…

Доган, Борисов, Пеевски и Гешев няма да напуснат властта доброволно. Готови са на гражданска война или провокиране на етнически сблъсъци. Защото знаят какви са ги вършили и какво ги чака.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!