Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Източник от НСО: Незаконно блокираме плаж заради Борисов, да не му пречи простолюдието! Катер на Гранична полиция виси по средата на морето и го пази от гларусите (ГАЛЕРИЯ)

Бойко почива далече от досадната глъч на простолюдието

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Екшънът, който сътвори бившият правосъден министър с атаката си на брега край морския сарай на Ахмед Доган, извади наяве поредното отвратително лице на Бойко Борисов, сигнализира до Narod.bg източник от Националната служба за охрана (НСО).

След като се оказа, че съпредседателят на „Демократична България” бе блъскан и гонен от държавна земя в името на спокойствието на почетния лидер на ДПС именно от гардовете на НСО Калин Гаджев и Румен Желязков, с Narod.bg се свърза офицер, който се опита да защити спецслужбата с ново разкритие.

Плажът пред „Слънчевото бунгало“ в Евксиноград се блокира, за да не пречи простият народ на почивката на Бойко

„Отстрани е лесно да хулите моите колеги, които може и да не са прави да гонят Христо Иванов и неговите колеги от плажа край парк „Росенец”, но знайте едно – те просто изпълняват заповеди. Ако не се бяха намесили, щяха да се издънят още повече, защото щяха да погазят нареждане на висшестоящ, а именно да не допускат никого близо до Доган”, разкри НСО офицерът пред Narod.bg.

Станцията на властта се пази откъм морето с катери на Гранична полиция

Според него в практиката си държавните гардове са принудени да изпълняват ред безсмислени на пръв поглед заповеди, които обаче не могат да пренебрегнат само защото не са правилни.

Борисов почива в „Слънчевото бунгало“ срещу 700 лева на вечер

„Вие какво мислите че правим, когато Бойко Борисов отиде на море в правителствената станция „Евксиноград” край Варна? Министър-председателят заповядва на колегите напълно незаконно да блокират целия плаж пред т.нар. „Слънчево бунгало”, където той отсяда срещу 700 лена на вечер, за да не може простолюдието да му пречи на почивката.

На тези шезлонги премиерът кани приятели и приятелки

В уединението премиерът провежда срещи с политици и разни дами, които се водят със затъмнените джипове на НСО, за да може визитата им да остане в тайна от останалите обитатели на правителствения комплекс”, не скри информаторът на Narod.bg.

„От едната страна има буна, от другата буна, а по средата в морето се движи катер на Гранична полиция да пази. Всичко се блокира”, допълни в своя публикация и „Фрогнюз”.

Според него мярката с катера е чиста проба разхищение на държавен ресурс, защото откъм морето само чайките и гларусите могат да станат свидетели на тайните срещи и „ваканцуването” на Бойко Борисов.

В Националната служба за охрана под сурдинка се коментира и фактът, че в станцията на властта в „Евксиноград” виждаме същото обсебване като при морския сарай на Доган – ограждане на специални зони, за да не може обикновен човек да припари до мястото, където височайшите особи се препичат на слънце.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!