Румен Петков: Борисов се самозабрави и резултатът е пари в шкафчета и пистолети

.

Румен Петков

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Когато човек се е самозабравил, резултатът е този - бутилки с уиски, женски чанти, пари в шкафчета и пистолети. Защо прокуратурата не направи обиск на секундата? Сега в общественото съзнание битува схващането, че е била дадена възможност вилата да бъде разчистена.

Това заяви пред bTV бившият министър на вътрешните работи Румен Петков. 

"Обсъждат се едни записи и тяхната автентичност. Не ни безпокои, когато премиерът нарича българските журналисти "мисирки". Ние го виждаме. Не ни безпокои, когато казва на маса българи, че са "тулупи". Безпокои ни обаче, когато говори за "онова от Кърджали". То не отрича, а ние се колебаем...", коментира Петков. 

По думите му е ситуацията с премиерското говорене и нещата, които Борисов си позволява като поведение, са обезпокоителни. 

"Не знам докъде можем да стигнем, след като журналистите не отрязаха това отношение към тях", посочи още Петков. 

Той заклейми твърденията с президентския дрон като абсурдни и граничещи с клинични проблеми. 

"Жалко е това с дрона. Ето това е самозабравянето. Тук има медицински параметри. Допускаме ли ние наистина, че президентът е пратил дрон в съседната вила? Минават се границите на нормалния начин на разсъдък", отсече още Петков. 

Бившият вътрешен министър коментира казуса с новата структура в МВР, която ще дублира функциите на НСО. 

"Няма опасност, а гаранция, че с това ще стане сакатлък. И това се прави от премиера Борисов, който би трябвало да разбира от тези неща. Има НСО, второ НСО, което е към МВР и охраната на главния прокурор Иван Гешев. Кое от трите ще има по-силни функции? Оставям настрана разделянето на човешкия ресурс. Това деморализира състаа - мотивираме ги с различно заплащане.

Какво казваме на външните партньори? НСО е служба, която се ползваше с авторитет - гарантира спокойствието и сигурността на вселенския патриарх, двама папи... Утре ще пристигне президента на държавата Х. Той ли ще пише заявка кое НСО да го пази?", попита Петков. 

Той отсече - постоянното громене на службите минава всякакви граници. Решението според него е едно - да се прецизира технологията за определяне на персоните, които ще имат охрана. 

"Махаме "и други" от закона и въпросът приключва. Разпределяме ресурсите внимателно", обясни Петков.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!