Нидерландия прави по $1 трилион на година, но няма съветска мутра като Бойко Борисов

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Георги Георгиев направи интересно сравнение между България и Нидерландия (Холандия) на стената си във фейсбук, видя Narod.bg.

Нашенецът извади любопитна статистика, според която двойно по-малката от България държава има брутен вътрешен продукт колкото Русия, но Нидерландия не търпи във властта хора като Бойко Борисов, защото дори кралицата Максима Сорегиета Серути се разхожда с велосипед и без охрана…

Ето целия текст без редакторска намеса:

Кралицата на Холандия. Държава два пъти по-малка от България.

Брутен вътрешен продукт – над 1 трилион долара. (1 000 000 000 000) . Колкото на цялата Руска федерация, но без да има петрол, газ, злато, диаманти.

Просто там хората работят, творят, мислят, създават.

Те не са „освобождавани“ от Русия и там руски ботуш не е стъпвал.

Впрочем, почти целия ни разсад на арпаджик и картофи идва от Холандия, както и голяма част от салатите и цветята.

Това им е между другото. Покрай бялата и черна техника…

Там не е възможно съветска мутра като Борисов да се докопа до властта.

Там хората мислят нормално.

Та, това е Кралицата на Холандия, която отива на откриване на музей.

Как не са се сетили да я турят в джип на НСО, не знам?!

Да вземем да им пратим Бойко Борисов, да ги научи на държавност, на стил…

Па, да им прокара и на тях един руски газопровод с 3 милиарда лева, ама за към Англия , примерно, щото и на нас не ни трябва още един руски газопровод (строен с наши пари) , па да им подсигури и монопол на Лукойл, па да вдигне и там на брега още един сарай за Доган, и него да го пази НСО…

Проверката на Narod.bg показа, че Максима Сорегиета Серути е първата кралица на Нидерландия, която няма европейски произход. Тя е родена на 17 май 1971 г. в Аржентина. Завършва икономика, след което заминава за Съединените щати, за да продължи образованието си. Там работи в областта на финансите и инвестициите, но се мести в Европа, за да се развива.

Тогава среща мъжа на своя живот.

Коя е Максима Сорегиета Серути?

Израства в Буенос Айрес, като семейството ѝ е голямо и не съвсем обикновено. Тя има пет сестри (3 от които доведени) и трима братя, Нейният баща – Хорхе Орасио, е бивш земеделски министър. Той участвал в управлението на страната по времето на режима на хунтата. Като човек със сериозен пост, той успява да осигури добър живот на дъщеря си.

След като завършва икономика, Максима бързо започва да трупа опит. Първо работи в сферата на софтуерните пазари. На 25-годишна възраст тя се премества да живее в Ню Йорк и става вицепрезидент на HSBC за Латинска Америка.

Как се запознава с бъдещия си съпруг?

През 1999 г. тя среща принц Вилем-Александър на парти в Севиля, Испания. Тогава той ѝ се представя просто като Александър и тя не разбира, че е говорила с бъдещия престолонаследник на Нидерландия. Няколко седмици по-късно пътищата им се засичат в Ню Йорк, където тя работи до 2000 г. Двамата започват да се виждат, но бъдещият монарх все още крие кой всъщност е.

Според запознати, Максима и принцът излизали известно време, но след като той ѝ казал истината, тя не можела да повярва и в един момент се отдалечила от него. Заминала в Брюксел, но след това той отново я намира и се сдобряват.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!