Тежка параноя тресе Борисов и пиарката му: "Дрон!", "Следи ни!", "Радев!"

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

"България е имала и други слабо образовани простаци за премиери, но в сравнение с ББ те са интелектуални и морални аристократи."

Няма да влизам в ченгеджийските номера на президента Завиждам му за съдебната реформа, която направи – съдиите да му носят предварително актовете си, иронично заяви премиерът Бойко Борисов на поредната си разходка из страната под мотото: "Инспектирам".

"То, друг няма да ни похвали, затова ние да се похвалим! Его го. Хайде пак да се похвалим. Гледай! Красота!" С тези думи премиерът Бойко Борисов се обърна към журналистите при проверката си на обходния път на Поморие, с който транзитният трафик се изнася извън града. 

"Знам, че ви е яд, ама... След нас всеки ден оставяме направено. Това не могат да го боядисат след това. Не могат да го поддържат след нас", добави министър-председателят.

Борисов коментира и темата с подпорната стена на плажа Алепу и се зарече там да не се построи хотел.

По-рано днес пиарът на премиера Севдалина Арнаудова внезапно се обърна към Борисов: "Г-н премиер, един дрон ни следи!" 
Предупреждението й дойде докато двамата се возеха в премиерския джип, в който бяха още бургаският кмет Димитър Николов, екоминистърът Емил Димитров, и зам.-министърът в МРРБ Николай Нанков.
"Радев!", отсече уверено премиерът. После обаче се оказа, че дронът е на един от работниците на пътя.

„Няма в ченгеджийските му номера да влизам.” Така рязко отговори премиерът Бойко Борисов на нападките, които му отправи президентът Румен Радев вчера след посещението си на Белмекен.

А по адрес на правоохранителните органи се изказа вдъхновено: „Да окуражиме прокурорите, да окуражим ДАНС на днешния празник на МВР. Рискуват живота си, защото десетки години сте питали – защо само малки риби, средни риби, цаци, а сега те се занимават само с акули. Сега сигурно въпросът ще е: защо само с акулите? Нека да бъдем малко по-позитивни.”

На президента пък пожела хубава неделя. „Малко да се опита и той да обединява, а не да разединява всеки ден нацията. Бизнесът му, бизнесът ми ... Българският бизнес не заслужава такова отношение”, заключи Борисов.

Арман Бабикян: Аууу президентът правел " ченгеджийски номера"!!!! Голям срам, всичко се обърка бе господин Борисов?! Сега остава вие да се направите на летец и да направите лупинг! Защо не? Ще го снимат, а придружаващия балет от министри ще пада с парашути изписвайки ГЕРБ над магистралата!

Чавдар Николов: Баси, ледовете се пукат, господа съдебни каскети. Буда вика "Дръжте Буда!". Не съм чул Радев да е с досие, ама за Буда съм чул. Така както е тръгнало, утре главатярят ще го нарече и мутра, със симитлийско потекло. П.П. Сами си направете изводите дали ще има Алепу Виридж за птички или за туристи.......

Илия Наумов: Днес възпитаникът на ченгеджийската школа в Симеоново пак говори интересно. Каза, че президентът Радев безделничел, разхождал се из страната и говорел пред журналисти. И бил разделител! Все "ченгеджийски номера" според компетентното мнение на ББ. Самият той, за разлика от Радев, строи, т.е. инспектира с пот на чело, бродейки из родината, говори на монтираната в джипката му камера, обяснява на придружаващите го лица кое е мантинела, кое е асфалт и др. умни неща. Може би и обединява някои хора. Поздравлява от прозореца "наборите" по магистралите, спира и да поговори пред "мисирките" - главно по адрес на Радев. Накратко - прост, дебелоок, дебелокож, лъжлив, подъл и зъл, такъв е ББ. България е имала и други слабо образовани простаци за премиери, но в сравнение с ББ те са интелектуални и морални аристократи. С ББ обаче сме като в Храма на обречените.

Иван Бакалов: Заглавия "Борисов открива обиколния път в Поморие", "Борисов откри обиколния път в Поморие" и т. н. са като излезли от в. "Работническо дело" от времето на Тато - "Другаря Тодор Живков откри ...". Ама той дори не откриваше обиколен път, а заводи, по-големи неща. Представя ли си някой Макрон да открие пътен участък?
В момента има някаква идиотска пропаганда, каквато и при соца не е имало - всеки ден премиерът в новините, всеки ден открива нещо, посещава изкоп. И се изказва пред мисирки по всички въпроси. В свободния свят, ако премиер нарече репортерките мисирки, ще му обявят бойкот, ще застанат с гръб към него, операторите демонстративно ще сложат камерите на земята. Случвало се е неведнъж.
Като пиша такива неща, разни хора тук казват, че съм изливал злоба към Борисов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://liberta.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!