Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да, COVID локдауните имитират тези в комунистически Китай като начин за унищожаване на гражданските свободи ... и това е ДОБРО, казват учени

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Ако бащите-основатели на Америка са разбирали нещо, то е тенденцията на човека да се сдобива с власт, за да властва над другите, а не за да им служи и да ги управлява.

Така те са създали форма на управление, при която властта да се получава от съгласието на управляваните, от самите хора, а не да се взема насила и да се властва с железен юмрук.

И все пак, от самото ни основаване работят сили, които се опитват да разрушат тази система и да я заменят с този вид авторитаризъм.

Най-скорошното усилие за налагане на авторитаризъм идва под прикритието на „политика за общественото здраве“ по време на пандемията на COVID-19.

И ако досега сте си мислили, че всички лицемерни, не-логични ограничения за коронавируса, затварянето и блокирането на бизнеси, са били произволно наложени просто като инструмент за контрол, вашите инстинкти са били правилни.

The National Pulse съобщава: 

Професор Нийл Фъргюсън, епидемиолог, който изигра ключова роля в убеждаването на британското правителство да приеме локдауните, разкри, че локдауните на страната са предназначени да подражават на тези, извършвани от Китайската комунистическа партия - по модел за лишаване от граждански свободи и упражняване на авторитарен контрол над гражданите.

В неотдавнашно интервю на Фъргюсън за The Times той разкри, че локдауните, които той е избрал като част от Борда на научната консултативна група за извънредни ситуации (SAGE), са в основата на тези, извършени от Китайската комунистическа партия. Наричан от мнозина „Професор Локдаун“ заради приноса му към убеждаването на британското правителство да приеме строгите мерки на локдауни, Фъргюсън в крайна сметка се оттегли от борда на SAGE, след като наруши собствените си протоколи за локдаун.

Разбрахте ли? Тези локдауни не са основани на „науката“ повече отколкото задължителните маски. И двете са свързани с контрола.

Настоящи и бъдещи тирани използват тези задължителни методи и ограничения, за да

отнемат индивидуалните ни свободи, точка. И когато се оплакваме, те се опитват да ни засрамят, като използват различни техники за натиск (от фалшиви „експерти“, до социални медии, публични критици и т.н.).

Тъй като марксистите и социалистите знаят, че единственият начин да контролират свободния народ е да го лишат от свободата му - а в нашия случай нашата свобода се отнема малко по малко под прикритието на „опитваме се да ви държим в безопасност“. Това е отвратително - и Фъргюсън просто издаде играта.

Въпреки че той призна в интервюто, публикувано миналата седмица, че „има огромни разходи, свързани“ с локдауните, особено що се отнася до гражданските свободи, той добави, че след като ChiComs са затворили хората си, други авторитарни задкулистници на Запад са харесали това, което са видели, и са си представили как да направят това възможно и в техните страни.

„Мисля, че усещането на хората за възможното по отношение на контрола се промени доста драстично между януари и март. [...] Ако Китай не го беше направил, годината щеше да е съвсем различна“, каза Фъргюсън.

Той каза, че първоначално е бил „скептичен“, че локдауните в Китай са работили, но след това каза, че е видял данните на ККП (които уж показват как ChiComs ‘изравняват кривата’) и се е убедил, че локдауните са „ефективна политика“. (Свързани: Фаучи признава, че е лъгал американците за „стадния“ имунитет.)

Няма значение, че Китай многократно лъга за коронавируса - откъде е дошъл, как се е развил и колко широко се е разпространил в цялата страна.

И все пак примамливостта на тиранията в крайна сметка е накарала него и хората като него да повярват, че може да приложат локдауните и да им се размине.

„Това е комунистическа еднопартийна държава, си казахме. Няма да можем да се измъкнем с това в Европа, си помислихме. И тогава Италия го направи. И разбрахме, че можем” - каза Фъргюсън.

И нека бъдем откровени - засега в голяма част от страната тираните се измъкват, като ни налагат локдауни, унищожават работните ни места и ни правят подопечни на правителството.

Сега, когато знаем, че локдауните, задължителните маски и лицемерното затваряне на бизнеса се основават на една концепция - тиранията в китайски стил - време е американците да се изправят и да кажат „стига толкова“.

Вижте повече по тази тема на Pandemic.news.

Кой се страхува от Фалун Гонг?

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.hangthecensors.com/484301.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!