Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Разликата с ЕВРОПЕЙСКОТО метро е, че ПРИ НАС НЯМА КОРУПЦИЯ

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Премиерът Бойко Борисов инспектира третия лъч на метрото в София, който предстои да бъде пуснат до края на лятото. Той беше придружен от столичния кмет Йорданка Фандъкова, финансовия министър Владислав Горанов и министъра на транспорта Росен Желязков, заедно с изпълнителния директор на „Метрополитен“ инж. Стоян Братоев.

Той остана доволен от видяното на метростанцията на Красно село и отбеляза, че и около самата спирка също е облагородено.

Премиерът слезе и на станцията на бул. „България“, която е снабдена с модерни прегради за защита на пътниците.

Новото метро е в участъка от „Красно село“ до „Хаджи Димитър“ ще бъде пуснато юли-август. Тогава между двата квартала стига за 12 минути. От „Хаджи Димитър“ до центъра пък ще са необходими между 3-5 минути за предвижване с подземния транспорт.

Първите спирки от третия лъч на метрото трябваше да бъдат пуснати през май, но заради пандемията от коронавирус това не се случи. По новата линия машинистите ще са с ограничени функции, защото влаковете имат автоматичен режим на работа. Освен това новите станции ще имат стъклени прегради срещу инциденти с височина 1,5 м, които ще разделят пероните и влака.

Няма корупция, затова метрото ни на километър е със 100 милиона по-евтино от европейското, каза по време на инспекция на столичното метро Бойко Борисов.

Румяна Ченалова: Октоподът разбра, че по-лесно се краде чрез държавни фирми и започна...

“Когато някой повдигне въпрос, само някой да каже думата корупция, веднага ги свалям в метрото. Влаковете са SIMENS – немски, инсталациите немски, под земята навсякъде еднакво. Как в България разликата е 100 милиона евро на километър. Няма корупция – затова. Разлика между европейското и българското метро“, допълни той.

Директорът на „Метрополитен“ ЕАД преди това обясни на министър-председателя, че на запад изграждането на 1 километър от метрото струва 150 милиона евро, а в България сумата е в размер на 40 милиона евро.

До 31 август трябва минат всички тестове и изпитания и третия лъч на метрото да влезе в експлоатация, добави премиерът.

Той определи станциите като красиви, хубави и много удобни.

Епицентър

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Още ли се питате кой управлява и днес България

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!