Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Илиян Василев: Ако Божков заведе дело в британски съд, Гешев и Пеевски ще спихнат

От сутринта имам целия сигнал. Дадоха ми го от прокуратурата и Министерски съвет за мнение. За съжаление го няма на английски, което е пропуск на съветниците на Божков, защото на него трябва да му е ясно, че тази работа с българската съдебна система няма как да стане. Да пишеш до посолствата на САЩ и Обединеното Кралство на български е слабополезно, защото като минимум предполага, че ще отнеме време за превод, пък и няма гаранция за превода и акцентите.

Но обвиненията няма как да останат без внимание. Защото следващото ниво в тази кампания е изнасянето на тази информация в международната преса, във водещите западни издания. И на тях на български е слабо полезно да се пише.

И тогава знаете колко струва пренебрежието и високомерието на текущните власти? Стотинки е много.

Дал човекът 60 милиона лева. Има си разписки. Описал точно състава на ОПГ.

И с тези самопризнания си е осигурил години в затвора, освен ако не сключи сделка.

За това хората ще повярват на тази информация.

И още нещо, да предупредя не особено интелигентната прокуратура - нали мнението ми искат - с тази реална оферта, ако действително има такава, за милиард лева за 51 процента, утре ВБ ще осъди държавата да му плати два милиарда лева. Ние ще плащаме.

И още нещо, по неприятно, тъй като със сигурност има накърнени инвеститорски интереси през външни фирми, нищо чудно да заведе дело, примерно в британски съд, и тогава Гешев и Пеевски ще се спихнат.

Цветан Василев не изигра добре картите си в чужбина.

Ilian Vassilev

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

1. Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Още ли се управлява и днес България

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!