Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Чирков: Коронавирусът е манипулиран, за да потънат икономиките на САЩ и ЕС

проф. Александър Чирков

проф. Александър Чирков

Проф. Чирков: Коронавирусът е манипулиран, за да потънат икономиките на САЩ и ЕС – Прилича ли ви на създавене на революционна ситуация за комунистическа революция? Може да не е случайно!

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Проф. Александър Чирков анализира пандемията от коронавирус. Според него Covid-19 е манипулиран, за да стане по-агресивен, както може да се направи с всеки един друг вирус. По думите му няма логика при толкова напреднала наука и технологии в целия свят толкова дълго време да не може да се разгадае коронавирусът. Той даде пример с Роберт Кох, който още през 19 век открива лекарство срещу туберкулозата.

"Може да се окаже, че коронавирусът е направен по изкуствен начин агресивен чрез манипулация. Целта може да бъде това, на което станахме свидетели - икономиките на Китай и САЩ например са надолу с главата", каза още Чирков. Специалистът обобщи, че най-вероятно става дума за манипулация на вирус, с която се цели срив в западния свят, а от думите му стана ясно, че дори това не е толкова трудно. Той допълни обаче, че която и страна да е манипулирала Covid-19, също е пострадала от него. 

Проф. Чирков обясни, че го е било страх да пътува по време на пандемията, но работата му го е изисквала. Той разказа, че европейските медии дават страната ни като пример за малък брой заразени от COV1D-19. „Трябва да се направят нови структури, нови знания трябва да се придобият от българските граждани и медици. Още от първи клас до последния трябва да има часове по здравеопазване", коментира проф. Чирков. Кардиологът посочи, че пандемията е създала невъобразима паника у хората, която ги е разделила. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!