Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истински расизъм сега проявяват не белите, а чернокожите, търси се комунистически терор в САЩ

"Чернокожите американци имат равни права с белите, жълтите, мулатите, латиносите и пр. Тези, които рушат и тероризират белите, не искат равни права, а да разрушат американското общество. Те искат това и затова се обединиха с червените фашисти комунисти от Антифа, които искат комунизъм чрез революция и терор.

Терминът „фашисти” е бил създаден от Сталин и утвърден от неговия пропаганден апарат. Създаването на този нов термин е бил необходим на Сталин за да потули истината защо две социалистически държави воюват помежду си.

Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Системата им дава равни възможности, но те искат равни резултати - което няма как да стане без комунистическа терористична диктатура на нищожна олигархия. Там са и тези радикали, които искат импийчмънт за Тръмп. Няма как да го постигнат по този начин. Напротив". Това написа във Фейсбука си политологът Момчил Дойчев. 

"Другите демократи кандидат-президенти просто не са демократи, а крайни социалисти - тоест КОМУНИСТИ - като Сандърс - още по-неизбираем. Целта им е революция. Днес грабят, утре ще стрелят по белите "експроататори". Расовата дискриминация беше до края на 70-те години. При Рейгън и последните остатъци от сегрегация бяха премахнати. Те затова и го мразят толкова левите „защитници на бедните и онеправданите малцинства“. Истински расизъм проявяват сега не белите, а черните – опитайте се, ако сте бял, да влезете в „черен“ квартал, в който и да е мегаполис", казва Дойчев.

"Чернокожите американци са най-много губещи от "протестите" – те загубиха моралното право да са борци против расовата дискриминация. Естествено е, че това възражда и белия расизъм. Крайнодесните идиоти са всъщност съюзници с крайнолевите идиоти. То това е и целта на организаторите на погромите! Расизмът се прояви още по време на избора на комуниста Обама, който го насърчи всякак - та нали 97% почти по комунистически черните гласуваха за него!

Но къде са демократите, либералните, американската демократична левица, да спре това? Няма ги, защото – те също са комунисти! – си въобразяват, че така ще свалят Тръмп.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Оказа се, че не полицията, а въоръженият с пушка американец може да се пази - и от държавата, и от терористите, които искат него да го няма. Така рухна още един ляв мит – че огромната престъпност е породена от всеобщото въоръжение на американците. Не полицията – това бе и невъзмогно - спаси от погроми белите квартали – спаси ги човекът с пушка! Оказа се, че терористите комунисти не смеят да нападат като знаят, че нападнатите не са обезоръжени - оттук идеята на демократите-комунисти за забрана на оръжията вече става неактуална.
Огромното мълчаливо мнозинство на либерална Америка е отвратено. Със сигурност те ще гласуват за този, който успее да им запази либералния ред. А това съвсем не е Байдън, нито който и да е днешен водещ демократ", коментира Момчил Дойчев.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://faktor.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!