Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Олеле! Каракачанов стреля! И се напикава по войводски... от радост, страх или храброст (хит снимки)

Олеле! Каракачанов стреля! (хит снимки)

Красимир Каракачанов – доказан сътрудник на ДС с агентурно име Иван. Дядо му е бил един от сатрапите от Народния съд.

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Демонстративни стрелби и практическия държавен изпит по „Организация и управление на военни формирования на тактическо ниво - полева артилерия” на курсанти-випускници от факултет „Артилерия, ПВО и КИС” на Националния военен университет (НВУ) „Васил Левски“ наблюдава на полигона край шуменското село Марково министърът на отбраната Красимир Каракачанов. Вицепремиерът изстреля лично по една серия и със 7.62-милиметрова картечница "Калашников", и със 23-милиметрова зенитна установка, а снимките от събитието се превърнаха в тотален хит в социалните мрежи.

Каракачанов се прицелва...

Заедно с военния министър на артилерийския полигон в Марково беше и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов. Артилерийският полигон е четвъртият по големина в България и е изграден през 1973 г. Той дава възможност за провеждане на тактически учения с бойни стрелби с механизиран батальон и изпълнение на огневи задачи от артиленията на една механизирана или артилерийска бригада. Традиционно веднъж или два пъти в годината в Марково има демонстративни стрелби, на които се допускат и цивилни зрители, но за първи път репортери успяха да попаднат на държавен изпит на завършващи курсанти, който се провежда без външна публика.

Мир-р-рно!

В началото на стрелбите курсанти от базирания в Шумен факултет "Артилерия ПВО и КИС" направиха презентация на видовете въоръжение на факултета и на способностите при използването му. Началникът на катедра "Артилерия" полк. Станчо Станчев беше в ролята на ръководител на стрелбите, които включваха стрелба със стрелково оръжие, с противотанкови средства и системи на полевата и зенитната артилерия. Традиционно кулминацията в Марково беше стрелбата от открита огнева позиция с полуправо мерене със 122-милиметрова реактивна система за залпов огън БМ-21 "Град".

Военният министър наблюдава през бинокъл демонстрационната стрелба

Каракачанов е истински Рамбо

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!