Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сами виждате, че политици, министри, магистрати, висши полицаи и прочее обслужващ хунтата персонал имат вродена амнезия за всичко дефинирано в Наказателния кодекс като престъпление

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Глава 10: ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Прокурор Валентина Маджарова: "Не са събрани данни за извършени корупционни и други престъпления." За лицето Цветанов става дума!

Запомнете добре и това светло лице на българската прокуратура, "разследвало" придобитите няколко на брой, съвсем заслужени суперлуксозни апартамента на тъмния политически субект Цветанов. Нямало данни за извършено престъпление. То пък оставаше да има - имаш крава пиеш мляко! Да си припомним първо при каква процедура беше парашутиран от планетата Банкя самия главен прокурор и непосредствен шеф на поредната наша златна калинка в прокуратурата. Спомняте си, нали!? Дойде си от САЩ и по всички медии се обяви, че именно там е получил благословията си за пръв охранител на закона. И започна да охранява именно политическите бандити. Всички заедно и поотделно.

Глава 10: ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

Заваляха публични обещания за справедливост и върховенство на закона над всички граждани, като умело преди това прехвърлиха елегантното туловище на банкянското нещо Цацаров в комисия, която ще борела корупцията. Нямало май значение, че самият той не си спомнял добре как съпругата му е станала собственик например на 200 декара овощна градина, само срещу една работна заплата. И много, много други неща. Надявах се, че поне за масонството ще си спомни покрай някои поръчкови убийци с пагон, но и това май е избледняло. Сами виждате, че политици, министри, магистрати, висши полицаи и прочее обслужващ хунтата персонал имат вродена амнезия за всичко дефинирано в Наказателния кодекс като престъпление. Не помнят нито кога са родени, нито майките и бащите си, най-малко парите, хотелите и апартаментите си, придобити по време на политическа им чума.

Нищо не помнят!

Е, все някога, обаче, ще си спомнят. Случвало се е и с други подобни безпаметни същества в близката ни история. Да спрем засега нашето пътуване до прокурор Мangiare...

В превод от италиански език - "Да ям". Прокурор Да, ям!

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!