Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БРУТАЛНО: Китайските комунистически лидери принасят в жертва градовете, засегнати от коронавирус, за да спасят 11 други; Подготвени да приемат милиони жертви

Бруталните китайски лидери взеха решение да пожертват цели градове от собствените си граждани, за да спасят 11 „защитени“ града на други места, според изтекла шокираща информация, придобита от хонконгския медиен професионалист Стивън Шиу Йюк-юен.

Както се съобщава в The Epoch Times, „11-те града в списъка с приоритети на ККП за спасяване са Пекин, Тиендзин, Шанхай, Гуанчжоу, Шенжен, Хонг Конг, Ханджоу, Сиан, Шенян, Харбин и Урумчи. ККП е готова да защити тези 11 града на всяка цена, дори ако това означава да жертва други градове, каза Шиу. "

Тази тайна среща се провежда на 25 януари и демонстрира бруталността на комунистическия китайски режим, който на практика затвори 56 милиона собствени граждани във военно-карантинните зони, където храната, горивото и медицинските материали са почти изчерпани.

Въз основа на информация, изтекла от тази среща, сега изглежда, че китайското правителствено ръководство вижда тази пандемия на коронавирус като екзистенциална заплаха за собственото си съществуване и е взела решение да пожертва милиони животи, ако е необходимо, за да защити основните градове, които движат Китайската икономическа и производствена мощ. От TET:

Шиу заяви, че вярва, че епидемията, която сега излиза извън контрол, ще има "смъртоносно въздействие" върху китайската икономика. Според него повече от половината китайски бизнес дейности ще спрат ... Вътрешният човек не посочи конкретни причини защо властите избират тези 11 града, но те са търговските и военните центрове в страната.

Бруталното усилие обаче може да доведе до обратен ефект, тъй като жизнено важните доставки отказани на карантираните граждани на Китай, водят до бързо разпространение на повече коронавирусни инфекции. Както съобщава TET:

Дори след затварянето на целия град Ухан, централните власти не успяха да изпратят необходимата работна ръка и медицински материали, което доведе до неща като трупове, лежащи по болничните етажи и гражданите да не бъдат информирани за предотвратяване на вирусното заразяване, като всичко това би допринесло за допълнителното разпространяване на вируса.

Видеоклипове се появяват в социалните медии, показващи как хора в Китай падат мъртви по улиците (ВИДЕО)

Първи биологичен „Чернобил“? КОЯ Е ЛАБОРАТОРИЯТА, ИЗПУСНАЛА „КОРОНАВИРУСА“?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.theepochtimes.com/

https://www.naturalnews.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!