Костен тумор на ученичка изчезва за една нощ

(Minghui.org) Искам да споделя невероятната си история, за да потвърдя невероятната сила на Фалун Дафа.  

Когато бях във втори клас, една неделя дойдоха четири мои приятелки да играят с мен. Тичахме наоколо, скачахме по леглата и си прекарахме страхотно. Но някак си паднах от леглото и си ударих дясната ръка на пода. Болката беше силна и плаках много. Приятелките ми се уплашиха и си тръгнаха за в къщи.

Леля ми беше на гости и с майка ми дойдоха да видят какво се е случило с мен. Плаках много силно и крещях: "Боли, боли". Закараха ме по спешност в болница. Лекарят ни каза, че резултатите от рентгеновите снимки разкриват фрактура на дясната ми ръка. Докторът каза още: "По-нататъшните тестове може да покажат, че счупената кост се дължи на заболяване, наречено мултиплен миелом, което може да доведе до ракови костни тумори. Необходимо е лечение и то изисква незабавна хоспитализация".

Лицето на майка ми пребледня: "Как се лекува такова заболяване?"

"Първо трябва да премахнем тумора в костния мозък и след това да вземем парче кост от бедрото и да го поставим в ръката", отговори лекарят. Аз се изправих и отговорих: "Аз не съм зеленчук! Не можеш просто да отрежеш няколко парчета от тялото ми и да ги разместиш!" Докторът ме погледна, но не каза нищо.

"Колко ще струва и каква е успеваемостта?", попита леля ми.

"Това е сложна операция и струва около 50 000 юана. Успеваемостта варира между отделните пациенти", обясни лекарят.

Леля ми предложи първо да се обезопаси счупената ръка с шини и да се изчака, докато баща ми се прибере от командировка, за да се вземат по-нататъшни решения. Лекарят каза, че е безсмислено да се прави това, тъй като туморът ще си е все още там. Но леля ми настоя и тъй като лекарят я познаваше лично ми бяха сложени чифт шини и прашка за ръката.

Майка ми беше в шок и едва можеше да ходи, затова леля ми държеше мен с едната ръка, а с другата подкрепяше майка ми. Тя се обърна към мен и каза нежно: "Мило дете, аз виждам само два варианта за теб в този момент. Единият е да се прибереш вкъщи с майка си и да изчакаш, докато баща ти се върне. След това да отидете в болницата заедно за операцията, както бе предложено от лекаря по-рано. Другият вариант е да се прибереш вкъщи с мен днес, за да практикуваме Фалун Дафа. Изборът е твой."

Аз отвърнах без колебание: "Ще дойда с теб да практикувам". Беше много късно, когато пристигнахме в дома на леля ми. Така на следващия ден започнахме да четем "Джуан Фалун" (основната книга на Фалун Дафа).

Джуан Фалун: Български | Руски | Английски и на сайта falundafa.org

Завършихме първата лекция, но щеше да е почти обяд, преди да успеем да завършим втората лекция, така че си взехме почивка, за да обядваме.

Майка ми се обади след обяд, казвайки, че баща ми вече е вкъщи. Той беше загрижен дали фрактурата е подравнена добре. Той обаче не знаеше за костния тумор и настоя да се върнем в болницата за още един преглед.

Когато лекарят видя баща ми, той каза: "О, добре е, че се върнахте. Моля, отидете и се регистрирайте за хоспитализацията". Баща ми беше объркан: "Защо не можем първо да направим рентгенова снимка?" Лекарят отговори: "Какъв е смисълът от това? На нея ще трябва да й бъде премахнат тумора по един или друг начин, но ако искате още една рентгенова снимка, можем да й направим."

След като лекарят прегледа много внимателно повторната рентгенова снимка, той възкликна: "Костите са свързани перфектно и счупената област е зараснала. Туморът... Хей, къде е туморът? Къде отиде туморът? Защо на снимката не се вижда никакъв тумор!?"

Той изглеждаше озадачен, ходеше напред-назад, сравнявайки настоящата рентгенова снимка с тази, направена предишния ден. Той поклати глава и промърмори: "Невероятно! Не е за вярване!" Ортопедични хирурзи от цялото отделение дойдоха и коментираха: "Странно наистина! Фрактура зараснала за една нощ! Костен тумор изчезнал за един ден?! Със сигурност не сме виждали нещо подобно!"

Спомних си думите на Мастър Ли (основателят на Фалун Дафа) от "Джуан Фалун" онази сутрин:

"Ето защо, щом човек иска да се самоусъвършенства, се счита, че неговата Буда-природа се е проявила. Такава мисъл е най-ценна, защото този човек иска да се върне към своята изначална, истинска същност и да надхвърли обикновеното човешко ниво.

Може би всеки е чувал това твърдение в Будизма: "Когато нечия Буда-природа се прояви, тя ще разтърси Света на Десетте Посоки." Който го види, ще дойде да подаде ръка и да помогне на този човек безусловно." (Първа лекция, "Джуан Фалун").

Изведнъж осъзнах, че когато предишната вечер реших да практикувам Фалун Дафа, Мастър Ли вече ми беше помогнал! Страхотно е да имаш Мастър! Майка ми беше толкова благодарна, че сълзи от радост се стичаха по лицето й. От този момент нататък Дафа ме придружаваше в началното, средното училище и гимназията, както и в колежа; със закрилата на моя Мастър имах и относително спокойна среда за самоусъвършенстване.

Благодаря ти, Мастър Ли, че ми даде нов живот!

Ползите от Фалун Дафа

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: A School Girl’s Bone Tumor Disappeared Overnight | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!