Жена се възстановява от инвалидност с практикуване на Фалун Дафа

(Minghui.org) Тази година съм на 91 години и съм в отлично здраве! Отглеждам кокошки и прасета, готвя, пера и върша селскостопанска работа. Нямам никакво заболяване или болка, мога да спя много добре и да се храня като нормален човек. Никой обаче не може да повярва, че преди бях с физически увреждания и дори не можех да се грижа за себе си. Как се възстанових от постоянни заболявания и физически увреждания?

Родена съм с болест, при която миглите ми растяха навътре към очната ябълка. Имах чувството, че очите ми ги режат с нож. Беше толкова болезнено, че очите ми непрекъснато сълзяха. От детство страдах и от болестта на чувствителност към студ и влага, която ме съпътстваше повече от 60 години.

Когато бях малка, работех на полето, когато един голям бивол ме подхвана с рогата си и ме хвърли във въздуха. Паднах силно на земята и счупих няколко кости в долната част на гърба си. Тъй като семейството ми беше бедно и нямахме пари да отида на лекар, аз останах с физически увреждания и не можех да се грижа за себе си след този инцидент.

Когато бях на 20 години, се омъжих. Съпругът ми се ожени за мен въпреки моето увреждане, тъй като семейството му беше бедно, но искаше потомство, което да продължи семейната им линия. След брака родих две дъщери и трима сина. Аз обаче все още бях инвалид и не можех да се грижа за себе си. През по-голямата част от живота си бях измъчвана от болести.

През 1998 г., когато бях на 68 години, имах късмета да попадна на практика за самоусъвършенстване/култивация, наречена Фалун Дафа. След като чух лекциите на Учителя Ли Хонгджи, в мен се възроди надежда. Когато практикуващите Фалун Дафа четяха ученията, аз ги слушах внимателно и запомнях съдържанието. След като се върнах у дома, използвах цялото си налично време, за да слушам записите на лекциите на Учителя Ли и продължих да практикувам упражненията на Фалун Дафа.

От ден на ден тялото ми се подобряваше. Два месеца по-късно се случи чудо: очите ми, които бяха почти слепи, се възстановиха! Миглите ми започнаха да растат навън от очните ябълки и зрението ми се възстанови. Вече можех дори да си вдявам конеца в иглата и другите ми болести също се оправиха. Гърбът ми, който беше увреден от бивола, вече не ме болеше. Сега не само мога напълно да се грижа за себе си, но дори мога да върша домакинска работа.

По-чудотворното е, че преди бях неграмотна, но сега мога да чета цялата книга “Джуан Фалун” /основният текст на Фалун Дафа/!

След като научих за Фалун Дафа, разбрах смисъла на живота и знаех, че трябва да се дисциплинирам въз основа на принципите на Истина-Доброта-Търпение, да се самоусъвършенствам и да търся първо в себе си за грешки, когато се сблъскам с конфликти. Сега цялото ми семейство живее в блаженство и също така е в хармонични отношения със съседите. Хората около нас всички знаят чудесата, които се случиха след като започнах да се култивирам във Фалун Дафа, и вярват, че Фалун Дафа е добра!

Надявам се повече хора да разберат какво е Фалун Дафа и да повярват, че „Фалун Дафа е добра“ и „Истина-Доброта-Търпение са добри“, тъй като това е животоспасяващото предписание през този период, изпълнен с бедствия и проблеми!

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Потенциалният отрицателен ефект от ваксината срещу коронавируса

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Woman Recovers From Lifelong Disability After Practicing Falun Dafa | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!