Медицинските чудеса на Фалун Дафа (Част 3): Родители и деца

(Minghui.org) Да имаш добро здраве е мечтата на всеки, но много хора страдат от здравословни проблеми, които дори съвременната медицина не може да излекува. Фалун Дафа обаче е позволила на много от практикуващите да се възстановят от нелечими заболявания. С основни принципи на Истина-Доброта-Търпение, Фалун Дафа е представена на обществеността на 13 май 1992 г. От тогава практикуващи Фалун Дафа в Китай и над 100 държави по света са подобрили своето здраве и морален характер, и са станали по-добри граждани.

Още през 1998 г., шест години след въвеждането на Фалун Дафа, Китайската генерална администрация по спорт организира здравни специалисти, за да проведат общо пет проучвания за лечебните ефекти на Фалун Дафа. Близо 35 000 практикуващи Фалун Дафа в Пекин, Ухан (столицата на провинция Хубей), Далиан (столичен град в провинция Ляонин) и провинция Гуангдонг участват в проучванията.

Резултатите показват, че 98% от участниците са имали подобрено физическо здраве и са спестявали средно около 20 милиона юана (или 3 милиона долара) медицински разходи на година за своите работодатели.

Джуан Фалун”, основният текст на Фалун Дафа, написан от неговия основател г-н Ли Хунчжи, е публикуван в Китай в края на 1994 г. Две години по-късно той става една от десетте най-продавани книги в Китай. Понастоящем е преведена на над 40 езика, като това е китайската книга, преведена на най-много чужди езици.

Тази поредица е колекция от преживявания на практикуващи Фалун Дафа, които са се възползвали изключително много, като са прочели книгата и са се придържали към принципите на Истина-Доброта-Търпение.

* * *

(Продължение от Част 2)

Родителите винаги искат най-доброто за децата си: децата им да бъдат здрави и щастливи. Тъй като парите не могат да гарантират здравето или щастието, понякога може да е трудно за родителите да разберат кое е най-доброто, което трябва да направят или дадат на децата си.

В това отношение много родители, които са практикуващи Фалун Дафа, имат свои истории.

"Ще дам живота си за здравето на сина си!"

Г-жа Донг Аифенс в град Лайанг, провинция Шандонг, имала трудно детство. Тя често имала главоболия и страдала от бронхиална астма от седем годишна. След като се омъжила, нещата не станали по-добри.

И двамата й сина имали здравни проблеми, толкова тежки, че станали причината, поради която съпругът й се развел с нея. Когато по-големият й син бил четири, внезапно припаднал един ден. Лекарите не могли да определят причината и нито едно лекарство не могло да му помогне. Неговите припадъци станали по-чести с времето, от няколко пъти на ден до няколко пъти на час.

Г-жа Донг продала къщата си, за да покрива медицинските разходи на сина си. Тя посетила всички болници в града. Един път, когато отивала да получи лекарство за него разбрала, че няма достатъчно пари; синът й припаднал по пътя. Г-жа Донг стояла до него на улицата и плакала.

"Помогнете ми! Ще дам живота си за здравето на сина си" - казала тя.

Случайни минувачи я съжалявали. Един от тях казал: "Какво ще кажете да опитате Фалун Дафа? Чул съм, че може да лекува болести".

На следващия ден г-жа Донг завела сина си на място за практикуване на Фалун Дафа. Когато музиката за упражненията започнала, момчето припаднало. Един практикуващ й казал: "Моля, не се притеснявайте - той ще се оправи."

След два часа, когато упражненията на Фалун Дафа свършили, момчето се събудила с розови бузки и голяма усмивка. Г-жа Донг не можела да повярва на очите й: момчето й било излекувано.

Оттогава г-жа Донг и нейните синове са здрави благодарение на практикувнето си на Фалун Дафа.

Експертите прогнозирали, че той няма да доживее до осем години

Г-н Хан Цилиране от град Байшан, провинция Джилин, се е родил преждевременно с вродена деменция. Родителите му го водили навсякъде, за да търсят лек. След като се консултирали с експерти от големи болници им било казано, че детето им няма да може да доживее до осем години. Съкрушена, майка му се опитала да убие себе си и сина си няколко пъти. Но по някакво чудо и двамата оцелявали всеки път.

За щастие, те научили за Фалун Дафа. След като майката на г-н Хан започнала практиката, тя му помогнала да практикува и да прави упражненията. Постепенно г-н Хан ставал все по-здрав и по-здрав, и най-после се възстановил напълно. Сега той е на 27 години и цялото му семейство практикува Фалун Дафа.

Странната болест на сина е излекувана

Г-жа Уанг Хонгмей е земеделски производител в окръг Уенян, провинция Хъбей. През лятото на 2010 г. синът й внезапно заболял от странна болест. Той спал ден и нощ. За краткото време, когато бил буден, той или изглеждал като замаян, или продължавал да се оплаква от болки. Той също така говорил странни думи и имал необичайно голям апетит. Много често дори не можел да ходи без да пада.

Г-жа Уанг и съпругът й водили момчето на много болници из цялата страна. Но всичките му изследвания били нормални. Момчето в крайна сметка било диагностицирано с рядко психологическо разстройство, което се случва само на три от всеки 10 000 деца. Нямало лек за излекуване, но той трябвало да приема лекарство до края на живота си.

Г-жа Уанг била съкрушена. Когато започнало училище през есента, една от учителките на момчето насърчила г-жа Уанг да опита Фалун Дафа. Въпреки пропагандата на омраза към Фалун Дафа от страна на Китайската комунистическа партия (ККП), г-жа Уанг и синът й започнали да практикуват Фалун Дафа. Момчето бързо се възстановило от неговото разстройство, а г-жа Уанг също имала много положителни промени.

Фалун Дафа възстановява пръста на сина

Г-жа Фенг Шя е счетоводител в хотел в Луянг Сити, провинция Хенан. Когато синът й бил на пет месеца бил диагностициран с рядка форма на хемофилия. Пациенти с хемофилия нямат протеини за кръвосъсирване; всяко кървене може потенциално да бъде животозастрашаващо. Симптомите на хемофилия също включват болки и подуване на ставите.

Лекарите казали на г-жа Фенг, че тази болест се случва на един от 100 000 души. Поради това г-жа Фенг живяла в постоянен страх. Всеки път, когато синът й е хоспитализиран, на нея й се казвало, че състоянието му е критично. Момчето често крещяло ден и нощ от болки.

За щастие майката на г-жа Фенг започнала да практикува Фалун Дафа през 1996 г. Майка й също учила малкото момче как да прави упражненията.

Един път, момчето случайно порязало пръста си. Тъй като нямало друг начин да спре кървенето, той го увил плътно с гумена лента. Липсата на кръвен поток довело до некроза в пръста и лекарят казал, че ще трябва да ампутират пръста на момчето. С вяра, че Фалун Дафа може да спаси пръста му, г-жа Фенг и синът й се помолили за помощ като Фалун Дафа практикуващи. Една седмица по-късно пръстът на момчето се възстановил напълно.

След като станала свидетел какво се случило на сина й, г-жа Фенг започнала също да практикува Фалун Дафа. В резултат на това много от нейните заболявания също изчезнали без никакво лечение.

12-годишно момиче с хепатит В се възстановява за един месец

Г-жа Куан Циминг живее в град Чунцин. Дъщеря й е диагностицирана с хепатит В на седем години. Тя има жълтеникаво лице и е много крехка. Макар да е взимала лекарство в продължение на пет години, състоянието й не се подобрило. Лекарите я съветвали да не участва в никакви спортове.

Свидетел на промените у г-жа Куан, след като започнала да практикува Фалун Дафа, дъщеря й също станала практикуваща. В рамките на един месец тя показала отрицателни тестове за хепатит В. Тя участвала и в окръжната спортна олимпиада и взела 4-то място на висок скок, както и в бягането на дълги разстояния.

Родителите й приготвили ковчег за нея

Г-жа Тонг Дженджинг, 73 г., е пенсионирана учителка в град Гааан, провинция Дзянси. Тя страдала от артрит, бронхит, тироидни тумори, сърдечни заболявания, главоболие и замаяност още от гимназията. След като се оженила и имала две деца, започнала да има болки в гърба, невроза и гинекологични проблеми. С течение на времето, здравето й се влошило, косата й посивяла и тя започнала да губи слуха си. Чувствала гадене, когато чуела думата "храна".

За да намери лек, г-жа Tонг посещавала големите болници около провинция Дзянси, както и в други провинции, и опитвала много лечения. Но продължавала да се влошава. Точно преди да навърши 30 години, родителите й тайно подготвили ковчег за нея, вярвайки, че тя няма да живее дълго.

Но г-жа Тонг получила книгата на Фалун Дафа от свой съсед през май 1998 г. След като я прочела два пъти, тя реализирала, че е много добра. Тя копирала цялата книга и я занесла на сестра си, която също страдала от много заболявания. Когато се върнала в къщи г-жа Тонг забелязала, че вече няма болки. В този момент осъзнала, че всичките й болести са изчезнали, след като е прочела два пъти книгата на Фалун Дафа. Тя се излекувала напълно и станала по-здрава от всякога.

Ползите от Фалун Дафа

Източник/ци: Medical Miracles Brought About by Falun Dafa (Part 3): Parents and Children | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!