Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО! Голият контрабандист до главния секретар Живко Коцев цъфна прегърнат и с видимо доволния Киро Петков! (Уникална СНИМКА)

Престъпният генезис на Промяната и връзките на нейната глава с контрабандата и престъпния октопод от Митниците лъсна като маймунско дупе на дърво!

За сведение на “Академик” Денков колко закона нарушава приетият подкуп от Живко Коцев и защо той трябва да бъде уволнен дисциплинарно и арестуван!

Контрабандистът Стефан Димитров, който бе арестуван като дясна ръка заедно с баща си на митичния трафикант Паскал, цъфна как прегръща Кирил Петков. Снимката, която агенция Пик публикува показва топлите отношения на Малката Яра с биг боса на Промяната.

Стефан Димитров вероятно е човекът подкупил с часовник за 50 000 лева главния секретат Живко Коцев пред очите на бившата министърка Николина Ангелкова.

Същият се снима гол с него вероятно в спато на петзвездния хотел на Валентин Златев в Правец, където контрабандистите плетат своите престъпни схеми с шефката на Митниците Петя Банкова, назначена от Асен Василев. Василев, Стефан Димитров и Паскал са от Хасково и от там тръгва тяхната престъпна връзка. Двете Яри – Малката и Голямата (баща и син Димитрови) са близки на Бойко Рашков. Голямата Яра му се оплаквал, че Бойко Борисов го заплашил, чe ще го направи на салам и ще го изядат децата му.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО! Голият контрабандист до главния секретар Живко Коцев цъфна прегърнат и с Киро Петков! (Уникална СНИМКА) - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!