Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Случайно ли митничари и контрабандисти се срещат в хотела на Валентин Златев, а Живко Коцев получава скъпия часовник пред неговия човек?

Николай Бареков

Да излезем малко от Бойко Рашковата кичозна къща, която от Сарафотурата пробутаха на аферата от Варна и да погледнем тук. Преди афера я ползваше Гешев като П.К., а сега я ползва очевидно Сарафов. Просто я прегрупираха заедно с тях и играта продължава. Манталитетът и мисленето е същото.

Живко Коцев, Петя Банкова и баща и син контрабандисти Димитрови – в тясна връзка с Валентин Златев?!

Сега да погледнем тези две снимки най-долу. Те дават повече информация. Учудвам се как никой още не е реагирал.
Първата е срещата на арестуваната Петя Банкова с контрабандистите (и вероятно Живко Коцев) в един правешки петзвезден хотел. В същия хотел преди няколко години умря при крайно съмнителни обстоятелства прочутият контрабандист Мишо Бирата от още по-ноторно известния запис “Ало, Ваньо” с участието на един бивш премиер и тогавашния шеф на Митниците Ваньо Танов. Тогава в разговора присъстваше индиректно и един бивш президент. Собственикът на хотела бе еднакво близък с двамата – с премиера и президента от записа.
Сега вижте снимката отдясно и кой се радва до Живко Коцев на новия му часовник. Чаровната дама е бивш министър в екипа на бившия премиер, но с днешна дата е високопоставен служител на собственика на хотела в Правец. Доколко е възможно свързването на Валентин Златев и думата контрабанда в едно изречение, това аз не знам. Но мисля. Ето какво.


Знам само, че в хотела на Златев се срещат митничарите с контрабандистите, умират контрабандистите, а висш служител на В. Златев присъства видимо доволна на снимките с Живко Коцев, контрабандистите на Паскал и прочутия му часовник HUBLOT. Самите снимки са от посрещане или изпращане на летището на Ангелкова и Живко Коцев и са правени със или от сина на Марин Димитров – дясна ръка на Паскал – Стефан Динитров, който май е бил в специални отношения с Митничарката.

Знам, че В. Златев бе дългогодишен генерален директор и шеф на Надзорния съвет на Лукойл – Нефтохим, а помня многочасовите си разговори с Ваньо Танов на тема контрабанда с петрол от пристанището в Росенец, докато той бе шеф на Митниците. После и Ваньо Танов умря при загадъчни обстоятелства. Познавах и Ваньо Танов и Мишо Бирата (били сме заедно на изслушване във ВСС по повод негови срещи с висш съдия в ресторант) и не ми изглеждаха предразположени към смърт на сравнително млади години.

Синдромът “Мишо Бирата”

Ваньо Танов е ТРЕТИЯТ ВНЕЗАПНО умрял участник в аферата „Мишо Бирата“ 

Аз мисля, че човекът на Златев и хотелите му присъстват неслучайно в тази история с митничарката от Правешко и Живко Коцев и в тези снимки. Дано след време шефката на Митницата, Главният секретар и участниците в контрабандата са получили заслуженото от съда, но поне да са сред живите и да не последат злощастната съдба на Мишо Бирата. Мисля, че когато става въпрос за хора от калибъра на замесените в тази история няма нищо случайно и нито един детайл не би трябвало да се оставя на случайността. Разбира се, всичко ще бъде заметено под килима и използвано за конюктурни цели. Нито Живко Коцев, нито Асен Василев ще бъдат арестувани. Напротив, Сарафов и Борисов пак ще се направят на готини пред жълтопаветните измамници и ще го отърват от ареста, но ще ги стиснат здраво за топките или каквото там имат хора като тях.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Случайно ли митничари и контрабандисти се срещат в хотела на Валентин Златев, а Живко Коцев получава скъпия часовник пред неговия човек? - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!