Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Живко Коцев, Петя Банкова и баща и син контрабандисти Димитрови – в тясна връзка с Валентин Златев?!

Правец – градът на фамилия Златеви е връзката между всички замесени в аферата на Паскал. В петзвездния хотел на бившия бос на Лукойл са правени снимките на ДАНС на срещите със замесените лица. На тях митничарка номер едно Петя Банкова се среща с контрабандистите. В същия хотел умря при съмнителни обстоятелства прочутия контрабандист Мишо Бирата от записа с Борисов и бившия шеф на Митниците Ваньо Танов “Ало, Ваньо”.

Самата Банкова е от близкия Ботевград, а в Правец е накупила куп имоти напоследък. Слухове я свързват с родата на олигарха, чийто баща е дългогодишен кмет на града по времето на Тодор Живков. Нищо в Правец не може да стане без знанието на Златеви, камо ли в техните петзвездни хотели и спа центрове.

Оттам са и снимките пред сауната на Живко Коцев и контрабандиста от схемите на митичния Паскал Марин Димитров, който се е оплаквал на Бойко Рашков, че другият Бойко го плашел, че ще стане на салам.

Съдът подчерта, че в скъп хотел край Правец Петя Банкова се е срещала със Стефан Димитров и там темата на разговора е била пари, но не стана ясно нито сумата, за която са говорили, нито за какво са били тези пари.

„На Петя Банкова родителите й живеят в Ботевград. Те са възрастни хора и тя ежедневно ги посещава там, дъщеря й учи там“, каза Аделина Натина, адвокат на Петя Банкова.

Главсекът на МВР Живко Коцев се хвали с подарения скъп часовник HUBLOT от контрабандистите в много елитна компания – тази на бившата министърка на туризма и сегашна дясна ръка в бизнеса с хотели на Валентин Златев очарователната Николина Ангелкова.

Самият Златев бе основен свидетел по делото Барселонагейт, а по негово време, като шеф, Лукойл бе разследван от няколко правителства за контрабанда на гориво през пристанище Росенец.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Живко Коцев, Петя Банкова и баща и син контрабандисти Димитрови - в тясна връзка с Валентин Златев?! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!