Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Денков с отчаян опит да пътува: Моли ГЕРБ да гласуват Сглобката без промени с Габриел за премиер!

Отговорът на ПП и ДБ на отказа на Габриел от мандата дойде от “Ники иска да пътува” Денков. Той оферира в предпоследния епизод от босфорската сапунка Сглобката да гласуват Ротацията без промени и само с Габриел за премиер.
Министър-председателят в оставка “академик” Николай Денков направи отчаяния акт в извънредно обръщение по БНТ. Той заяви, че обещанията трябва да се спазват. Готов е само на ротация с Габриел и той да се върне на поста министър на образованието.

КРАЙ! Мария Габриел хърля мандата заради политически рекет! Сглобката падна

Това не бе обръщение, а вик за помощ от отчаян капитан на шепа отчаяни моряци на потъващ кораб. Сглобката превърна държавата в Лудница.

„Обръщам се към ГЕРБ-СДС, вместо да хвърля държавата в хаос, нека да спазят дадената дума, да подпишем споразумението и да гласуваме правителство с министър-председател и външен министър Мария Габриел, без да променяме състава на МС“, заяви той.

„Колеги от ГЕРБ-СДС – ваше е решението“, допълни Денков. Той запита дали от ГЕРБ-СДС ще се отметнат от дадената дума. Той ги запита и дали ще се откажат от споразумението за реформи. „Ще хвърлите ли държавата отново в пореден цикъл от избори“, попита още той.

„Единственото, което се очаква от вас днес е да спазите думата си и да изпълните дълга си към хората и към България“, каза на финала Денков.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Денков с отчаян опит да пътува: Моли ГЕРБ да гласуват Сглобката без промени с Габриел за премиер! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!