Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Макрон се пусна по мускули от боксовия ринг и се закани на Путин как ще го набие в Украйна

Олаф Шолц пред Бундестага: Русия не е толкова силна, колкото си мислите

Путин: Врагът просто не осъзнава с кого си има работа

Европейските войници продължават да напускат точно когато НАТО се нуждае от тях

Германските деца „трябва да бъдат подготвени за война“ – министърът на образованието на Германия

Френският президент бе увековечен от официалния си фотограф по време на боксов сеанс. Позата го представя в благоприятна светлина, но предизвика много подигравки, пише „Фигаро“.

Медведев: Унищожаването на френските военнослужещи ще бъде приоритетна и славна задача на нашите въоръжени сили

Соазиг дьо ла Моасониер, официалната фотографка на президента на Френската републиката, сподели две черно-бели снимки в профила си в Instagram, където можем да видим Еманюел Макрон сбоксови ръкавици и поглед, прикован в боксовата круша пред него. Лицето е белязано от усилие, зъбите са стиснати, а мускулите – напрегнати, пише „Фигаро“.

Еманюел Макрон редовно посещава боксовия клуб според съпругата му Брижит Макрон. Стопанинът на Елисейския дворец два пъти седмично провеждал 45-минутна тренировка. Той вече се появи в боксьорски екип на 8 януари в кратко видео в профила си в социалната мрежа X, 200 дни преди церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж.

С тези агресивни мачовски кадри Макрон провокира руския президент Путин, който също обича да се пуска гол и по мускули от тайгата. Френският президент напоследък свърши снарядитв за Украйна, но се кани да нахлуе с жива сила и да се бие с руснаците на руско – украинска територия, както последно го направи предшественика му Наполеон Бонапарт преди повече от 2 века.

Галският петел в супер лека категория “перо” се кани сериозно на Путин и събира коалиция на желаещите, за да влязат със западна армия на територията на Украйна.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Макрон се пусна по мускули от боксовия ринг и се закани на Путин как ще го набие в Украйна - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!