Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сляпата БСП видя Пеевски да разпределя регулаторите с ПП и ГЕРБ, но не “прогледна” за тировете с чужди войници за Украйна на Летище София

Сит търбух за истината глух!
БСП са следили изкъсо пазарлъците в Сглобката и са видели как в петък митичният Пеевски е делнал между тях регулаторите, а днес е пратил лично Габриел да вземе мандата.
Затова червените искат мандатът да бъде върнат. Обаче същото това БСП с орлово око не вижда цял ден огромния скандал със снимките на Бареков с натъпканите като добитък в тирове за Украйна на Летище София френскоговорящи войници. Всичко това посред нощите и в пълна тайна от българското общество.

„За съжаление, ставаме свидетели на поредните няколко загубени дни за България, за българските граждани и за всички нас. Ставаме свидетели на едно безцеремонно търгуване на държавата – на разпределяне на постове, на регулатори.

Тези партии вчера не се посрамиха и на празника разиграха цяла България с едни безсмислени пресконференции, на които целта беше Борисов да извие ръцете на „Продължаваме Промяната“. ПП пък му се моли вечерта да не връща мандата, за да стигнем до ситуация, в която Пеевски да им каже днес какво да направят – да не връщат мандата и да го държат още 7 дни. Междувременно разбираме, че в петък Пеевски е написал споразумението за разпределението на регулаторите“, каза Свиленски.

ФОТОБОМБА от BNEWS: Френските войски са вече в Украйна! Натовариха ги на тирове в България като “товар”!?

За Сгобката слепците от БСП вадят мускул, но за френскоговорящите войници, товарени в тирове от летище София за Украйна, БСП са ни чули, ни видели. Запитан от агенция ПИК дали е виждал снимките с тировете и войниците, Свиленски си сви сармите и обяви, че нищо не бил виждал. Срам! Страхливците се крият, а стотици хиляди граждани в социалните мрежи споделят и коментират снимките от BNEWS. БСП явно е решила, че погалването от Галя от посолството по плешивите им кратуни в по-ценно за тях, отколкото са избирателите им.

Все пак да не забравяме КОЙ продаде най-много оръжия и снаряди за Украйна по време на първата коалиция на ПП и ДБ с БСП!

Бареков: Стана ли Летище София новата цел на ракетите на Путин?

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Сляпата БСП видя Пеевски да разпределя регулаторите с ПП и ГЕРБ, но не “прогледна” за тировете с чужди войници за Украйна на Летище София - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!