Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ФОТОБОМБА от BNEWS: Френските войски са вече в Украйна! Натовариха ги на тирове в България като “товар”!?

Макрон: Режимът в Кремъл е враг, сигурността ни минава през поражението на Русия

„Взгляд“: Руските удари по Одеса бяха предупреждение за Макрон. Франция получи ракета "Здравей" от Москва

САЩ няма да изпращат военни в Украйна, но от други страни може

Тази нощ на Летище София огромни товарни самолети стовариха тайно стотици френскоговорящи войници. Възможно е да са представители на френския чуждестранен легион или от френските войски за бързо реагиране “Еднорог” в Западна Африка и пояса Сахел.

Информацията и снимковия материал добихме в BNEWS от свидетели на място и от участници в операцията!

По – интересно е, че веднага след кацането войниците са натоварени в тирове с дестинация “Украйна”, научи ексклузивно BNEWS от наш източник, участвал в операцията. Камионите са били три на брой и са пристигнали след 21 часа на Терминала пред летището. Вероятно в тях са натоварени около 150-200 войника за операцията.

Крайната цел е пазена в тайна до последно и е дадена заповед, едва след като френскоговорящата армия е натоварена до последния войник в тировете. Шофьорите са нямали никаква подготовка, че ще превозват жив “товар” до границата на Украйна. Казано им е в последната минута буквално, че ще возят хора и къде е крайната цел.

После мобилните връзки на шофьорите в тировете е прекъсната. Конвоят се води от автомобили на военна полиция. Ако войската отиваше на учения покрай Украйна, а не на операция вътре, нямаше да се блъскат като добитък в камиони. Биха били превозени по-цивилизовано в автобуси.

Близките на българските шофьори на камионите, тръгнали насила за Украйна са изключително притеснени и нямат връзка с тях. Всеки момент тази нощ френскоговорящите войници ще са в Украйна, а Макрон излежда ще изпълни заканите си за пряк сблъсък на френската армия с руската на украинска територия. Третата световна война може би вече е в ход и тя ще тръгне от летище София?! Последните закани от Макрон за френска сухопътна операция в Украйна са от снощи.

Макрон се готви да влиза с пехота в Украйна за операции по суша срещу руснаците

Очакваме отговор от властта и представителите на Сглобката – Денков, Тодор Тагарев и Мария Габриел, от стожера на евроатлантизма в Парламента Делян Пеевски! Това ли е цената, която ще плати българския народ?

Бареков: Стана ли Летище София новата цел на ракетите на Путин?

Писмено запитване отправихме и към Бойко Борисов, с чийто мандат Сглобката се кани да се ротира! Каква е позицията на държавата ни за започващия сблъсък на френски и западни войски с Русия на украинска територия? Българската държава ли ще бъде територията – плацдарм на военните действия? Това ли е цената да има Сглобка – България да стане част от бойното поле?!

Скандален случай на блокирана спестовна сметка с 5 хиляди в Уникредит Булбанк на родила с бебе на ръце, оставена без пари за храна и вода!

Ако Летище София е логистичната база за френските войски, които влизат в Украйна, тогава столицата и 2 милиона българи в София ставаме легитимна цел за руските ракети.

автор: Николай Бареков, Буден журналист

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ФОТОБОМБА в BNEWS! Френските войски са вече в Украйна! Натовариха ги на тирове в България като “товар”!? - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!