Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БОМБА от BNEWS! На вниманието на МВР и Хунтата! Васил Божков разпуска фамилно на морето в петзвезден хотел в Балчик!

Задържаният под домашен арест Васил Божков шета из държавата. Снощи е бил с част от фамилията си и целия си антураж в луксозния хотел Марина сити град Балчик.
Информацията на BNEWS е от местни граждани, които са видели и разговаряли лично с Черепа като лидер на партия и ужким опонент на статуквото.

Разбира се, обвиняемият бивш хазартен бос и бил с елекронната гривна на крака, което означава, че е пребивавал на другия край на България от бункера си на улица “Московска” напълно законно и със съгласието на Хунтата и техния верен васал Боби Сарафов.

Доскоро Божков бе подлаган на физически тормоз от МВР с внезапни проверки за глупости по сигнали на Цеките из неговите офиси. После основа нова партия в друг петзвздем хотел – на проруския могул и партньор на Борисов по белот Валентин Златев. В цялата хазартна бизнесфаунс знаят, че Цеките са подставени лица и оттам набраха смелост да скочат на съдружника си Черепухата. Знае се и на кого, а от доста време едната Цека е ухо на службите в този сектор, който се развива под изключителна държавна (не)регулация на бандитската Некоалиция. След като Божков не се крие в бастиона си, се разхожда спокойно по улици и ресторанти, означава, че не дава ухо на слуховете, че преди месеци Цеките са го поръчали за отстрел и прокуратурата с днешна дата ги разследва по прокурватурски.

Високо напрежение в хазарта! Цеките поръчали убийството на Черепа и го натопили за Алексей Петров

BNEWS пита Калин Стоянов, Сарафов и Атанас Славов – ръжена ма мафиотската Сглобка във ВСС, кой прокурор е пуснал Черепа да шета из страната и дали това е във връзка с новия му политически проект “Център”?

Има ли сделка на Хунтата със санкционирания по Магнитски олигарх и включва ли тя подкрепа за неговата нова партия като поредна патерица на Бойко Борисов и ДПД във властта.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: БОМБА в BNEWS! На вниманието на МВР и Хунтата! Васил Божков разпуска фамилно на морето в петзвезден хотел в Балчик! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!