Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Високо напрежение в хазарта! Цеките поръчали убийството на Черепа и го натопили за Алексей Петров

Войната в хазартния бизнес ескалира! Бившите съдружници на Васил Божков Черепа братята Цветомир и Боян Найденови – Цеките от холдинга Ефбет са раследвани за поръчители на неговото убийство.

За това информира агенция Пик, а поръчката била прясна – след завръщането на Черепа от Дубай.

Самите Цеки се ползват с благоволението на “Хунтата”, която приключи бизнеса на хартния крал Божков и до голяма степен завзеха нишата му му на пазара. Те имат футболен клуб – дубликат на ЦСКА и дори кръстиха футболната лига на своята компания. Парите летят към тях буквално с чували след срутването на колоса на глинени крака от Еврофутбол.

“Хунта” Божков наричаше основно ГЕРБ и колаборацията им с ДПС и разни псевдопатриоти, но напоследък новоизпеченият политик рязко омекоти тона към Борисов.
Цеките живеят в истински бастиони в квартал Лозенец, а Черепа е в бункера си на улица Московска и прави нова партия “Център”, с която да се яви на избори, когато и да са те. Божков бе ударен тежко и от санкциите по Магнитски и от запори на Британската корона, но в България, както се видя, това не работи според очакванията.

Как ще завърши гангстерската война в хазартния бизнес не се знае, защото държавата се изкушава да участва на страната на отделните мафиотски кланове. Хазартът в България е огромен бич, който унищожава хиляди човешки съдби и семейства, но огромният бизнес храни със стотици милиони големите медии като БТВ и Нова и те мълчат като пукали за убийствения порок, който трови обществото. На хранилката всички са мълчаливи.

Държавното тото глътна пазарния дял от талончетата на Черепа, а БТВ лапа 75 милиона от реклама на хазарт – половината от приходите си!

Efbet are the biggest payer in the Bulgarian media and half of BTV’s income depends on this company, which, however, reduced their budget after Bozhkov went abroad. In 2022 is the record of advertising with 200 million for the big gambling TVs, while last year their spending was about 170 million. At one time, BTV was nicknamed Bozhkov TV, but little Tseka was also given a platform there to wage verbal wars with him.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Високо напрежение в хазарта! Цеките поръчали убийството на Черепа и го натопили за Алексей Петров - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!