Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тревога! САЩ и Великобритания предупредиха за големи терористични атаки в Москва до 48 часа

Първото предупреждение отправи посолството на САЩ, последва го това на Лондон. Граоданите им са посъветвани да избягват масови събития. Германското посолство в Москва и консулството в Санкт Петербург ще бъдат затворени

Американската кралица на ЕС Урсула фон дер Лайен готви блока за война

Фон дер Лайен: Има съдебна зала в ада, която очаква Путин

Конференция на ЕС в Брюксел разигра сценарии за тежка продоволствена криза в Европа през 2024-25 г.

Необичайна активност на авиацията на НАТО в Черно море

В следващите 48 часа може да има терористични атаки на територията на Русия. Това предупреждение се появи на страниците на посолствата на няколко държави едновременно, съобщава УНИАН, цитирана от "Фокус".

Така посолството на САЩ в Русия съобщи, че "екстремисти планират да атакуват големи събирания в Москва, по-специално концерти“.

В тази връзка гражданите на САЩ бяха посъветвани да избягват масови събирания през следващите 48 часа. Няма други подробности.

Британското посолство в Руската федерация публикува подобно предупреждение. Там, като се позоваха на изявление на американска страна, посъветваха британците да се въздържат от пътувания до Русия.

В същото време германското представителство в Руската федерация съобщи, че на 8 март германското посолство в Москва и генералното консулство в Санкт Петербург ще бъдат затворени.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тревога! САЩ и Великобритания предупредиха за големи терористични атаки в Москва до 48 часа

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!