Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мартин Нотариуса влизал и излизал от кабинетите на софийските прокурори като у дома си

Битката за главата на Сарафов се ожесточава, а статуквото във ВСС замита следите на Петьо Еврото и хвърля всичко на убития от него Мартин Нотариуса.

Изскочи убийствен запис от 8-те джуджета, който отвинтва главата на и.ф. главния прокурор! Сарафов към Еврото: “Много го жалиш, брат!”

В Софийската градска прокуратура се води разследване за намеса на бившия административен ръководител на Софийската районна прокуратура Невена Зартова в работата на подчинените й прокурори по конкретни дела.
Това стана ясно при изслушването в прокурорската колегия на четиримата бивши заместници на Зартова. Прокурор Мима Куцкова заяви, че е виждала Мартин Божанов – Нотариуса да влиза и излиза от кабинета на Невена Зартова.

Единствена Мима Куцкова от бившите заместници на Невена Зартова е познавала Мартин Божанов приживе. Бил свидетел по разследване, наблюдавано от нея и тя го призовала на разпит, като за целта му се обадила по телефона в началото на 2022 г.
„Разпитът траеше около половин час. Изпратих Мартин Божанов, тъй като той няма свободен достъп до нашите кабинети. Това ми беше единствената среща с него по повод на това дело“, обясни Мима Куцкова, прокурор в Софийската районна прокуратура.
По разследването Куцкова е повдигнала обвинение, а адвокатът на обвиняемия подал сигнал срещу нея в ГДБОП.
„И ми беше извършена проверка в КПКОНПИ, като основният въпрос беше защо съм звъняла на телефона на Мартин Божанов“, каза още Мима Куцкова, прокурор в Софийската районна прокуратура.
Куцкова твърди, че след разпита на Божанов, отново го срещала на етажа, където е ръководството на районната прокуратура.
„Два пъти, на осмия етаж, единият път влизайки в кабинета на г-жа Зартова, вторият път – излизайки от кабинета на г-жа Зартова“, каза Мима Куцкова, прокурор в Софийската районна прокуратура.

Друг от бившите заместници разказа, че е виждал на същия етаж и адвокат Велимир Атанасов.
„Виждал съм го г-н Атанасов няколко пъти, може би два или три пъти преди година последно, да влиза и да излиза съответно от кабинета на районния прокурор, прокурор Зартова“, заяви Иван Стефанов, прокурор в Софийската районна прокуратура.

Атанасов бе осветен от Градската прокуратура като таен свидетел срещу Петьо Еврото и Боби Сарафов. Той твърди скандални неща за тлъсти пачки и секс компромати, с които Еврото държал другите прокурори.

Източник БНТ

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Мартин Нотариуса влизал и излизал от кабинетите на софийските прокурори като у дома си - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!