Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изскочи убийствен запис от 8-те джуджета, който отвинтва главата на и.ф. главния прокурор! Сарафов към Еврото: “Много го жалиш, брат!”

Би Нюз

Скандален запис в централата на ГЕРБ и още няколко партии от ресторанта 8-те джуджета взима главата на и.ф. Боби Сарафов, пише вестник Галерия сензационно. Записът е бил предаден от жената на Еврото Любена на Нотариуса и Иван Гешев, а после е стигнал и до Зайчарника в Банкя, научи BNEWS след свое експресно разследване. Записът е застраховка Живот за Любена Петрова и за нейното имущество, заграбено от бившия мъж и добито от съдебно брокерство, рекетьорство и бандитизъм.

В записа Еврото уговаря Сарафов да “омаат” някого. Петров започва с репликата: “Оправи го този да се лекува”, а Сарафов недоволства, че присъдата за нещестника от рекетьорите е прекалено жалостива и мека.

Присъдата над Сарафов от благодетелите му от Сглобката, които изпра, вече е произнесена. КТБ и Барселонагейт отлетяха в небитието заедно с делата срещу Кирчо Петков. Гешев е маргинализиран и вече не е заплаха. А Нотариуса, Къро и Трактора чакат Еврото на небето, за да заформят каре за белот.
Мафиотската Сглобка се бие за новия ВСС и следващата бухалка в Прокуратурата, която ще ги пази от възмездие за грабежа и ще бие неудобните.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Изскочи убийствен запис от 8-те джуджета, който отвинтва главата на и.ф. главния прокурор! Сарафов към Еврото: “Много го жалиш, брат!” - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!