Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Че сглобката не работи за интересите на българския народ е повече от очевидно

Valery Naidenov

Че сглобката не работи за интересите на българския народ е повече от очевидно. Друг е въпросът от кое точно посолство се управлява. Напоследък май е дадена на пряко управление от украинското, не случайно военният ни министър е служител на украинското военно министерство. Разбира се, над него е американското.

Но ако човек мисли света като система и от там се опита да анализира събитията по пътя на дедукцията, отгоре надолу и от цялото към неговите части, то става все по-очевидно, че над всичко стоят китайските интереси. Китай и само Китай има интрес войната в Украйна да продължи без край и Русия да стане нещо като Северна Корея - вечно изолирана към Европа, но огромен суровинен придатък на Китай, най-голямата колония в човешката история.

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Китай дава указанията, американският политически елит ги изпълнява и ги предава по-надолу, а украинското посолство играе ролята на куриер. Представете си един механизъм от зъбчати колела, в който Китай е най-голямото, САЩ е следващото, после Европа, после Украйна и най-накрая България.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!