Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БОМБА в BNEWS! Петьо Еврото лично пребил и екзекутирал Мартин Нотариуса!

Би Нюз

МВР и Прокуратурата оставиха на мира Петър Петров – Еврото, а той поръча Нотариуса от Гърция. Има данни, че дори лично може да в извършил екзекуцията. За връзката на Еврото с Нотариуса писа първо BNEWS веднага след екзекуцията.

Подробности!

Заради дълбоката служебна и бизнес връзка с Боби Сарафов Петьо Еврото е оставен на мира и никой от МВР и Прокураурата не го издирва. Оказва се, че МВР знае къде е бандитът и бивш топ следовател, който за кратко бе обявен за издирване.

“Нямам данни Петър Петър – Еврото да е починал. Считаме го за жив. Обявен е за издирване от 31.05.2023 и нашите екипи го търсят постоянно. По мои данни не се намира в България, повече информация не следва да давам. В близка на нас страна, според мен.” Това споделя шефът на СДВР – София Любомир Николов. Еврото е бил засичан многократно в Гърция, където на първия ръкав бившата му жена Любена и Мартин Норариуса са имали култово заведение на брега на морето. Там често Нотариуса е бил забелязван в компанията на тежки мутри и един журналист от жълта медия, който създал с пари от него медия мол. Същият журналист е перял парите на Нотариуса в гръцки имоти.
Това се знае от МВР. Има го и в доклада на службите, депозиран до Никола Минчев и Комисията за разследването на Нотариуса в Парламента. С участието или знанието на Еврото бяха извършени множество екзекуции през подледната година – от тази на Къро до убийството на Нотариуса, но МВР и Прокуратутата нехае и остави всички да се измъкнат.

“Има едно свързващо звено и това е бившата съпруга на Еврото – Любена, която е била близка приятелка на починалия Божанов. Според мен може би и бизнес партньор. Разпитана е.”

Има данни, че Еврото е поръчал Нотариуса заради неуредени сметки и за да докопа архивите и телефоните му. Чия поръчка е изпълнил Еврото? Защо все още не е върнат в България, за да говори пред Парламента, където има не едно искане да бъде изслушан. След снощните показания на бившия районен прокурор Невена Зартова пред депутатите какво чака Прокуратурата и защо не се задейства? Зартова подписа акцията срещу Еврото и Ами в ресторант Келари през май, след която Еврото изчезна. Снощи Зартова заяви в Парламента, че Еврото е създал съдебно Семейство като мафията. Всички говорят за съдийката Цариградска и мъртвия и враг Мартин Божанов, но живия Петьо Еврото и Зартова са много по-интересни и по-знаещи.

Бившата шефка на Софийската районна прокуратура Зартова: При Петьо Еврото беше като в Мафия! Сарафов ме заплашва!

Еврото трябва да бъде арестуван и върнат в България, за да разкаже всичко за мафията в съдебната система, която е оплел като паяк в мрежите си. Това е основният жив свидетел. Основният му партньор Сарафов никога няма да позволи това, дори МВР да открие железни доказтелства, че Еврото е поръчал бившия си ортак Мартин Нотариуса. Нищо чудно заради кражбата на телефоните и архива и злобата при самото извършване с побой и изстрел в главата Петьо Еврото лично да е извършил екзекуцията, смятат разследващите. Общо 4-5 часа “работа” с пътя от Солун до Горна Баня и с цялата протекция на Сглобката. Разбира се, Петров е действал с един от мнобройните си фалшиви и не чак толкоз фашиви лични карти и паспорти. Знае се, че мафията от ГКПП -тата са негови бизнес съдружници. Има дори версиятв, че Норариуса е бил бит и измъчван преди да го екзекутират на друго място и трупът му после да е подхвърлен без телефоните, но жена му твърди, че го е видяла само час по-рано. Винаги има шанс тя да го е предала и да е била в играта с убийците му. Кой знае използвачката златотърсачка какви връзки е заплела зад гърба на мъжа си.

Убийство на Нотариуса е лично предупреждение към Гешев да си затваря устата и че следващият атентат срещу него няма да е само пиратка за сплашване. Залогът е огромен.

Най-странното е как ПП, ДБ , ДСБ и Кирил Петков, особено Христо Иванов с мазните турски кафета в скута на Пеевски, генерал Гном мълчат и нито дума не обелват за Сарафов и Еврото. Онемяха.

Атанас Славов, Калин Стоянов, Боби Сарафов – са държавата. Защо държат железен политически и съдебен чадър над един бандит?

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: БОМБА САМО в BNEWS! Петьо Еврото лично пребил и екзекутирал Мартин Нотариуса! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!