Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГОРЕЩО В ПИК: Ето кой е истинският ни външен министър! Не Денков или Габриел, а ТОЗИ българин седна до Урсула и сина на Сорос (СНИМКИ)

ПИК

Докато у нас вървят разгорещените спорове кой да е външен министър след ротацията - в Мюнхен един българин седна на водещо място точно до Урсула фон дер Лайен и Александър Сорос по време на традиционната вечеря на Отворено общество на Мюнхенската конференция, видя ПИК.

Разбира се, това не е нито Николай Денков, нито Мария Габриел. А политологът и идеолог Иван Кръстев. 

РАЗСЛЕДВАНЕ НА MEDIAMALL: Ето коя е медията получила 145 милиона долара от правителството на САЩ (ДОКУМЕНТ)

Факт чек на факт чека: България е подписала протокол за обратен прием на бежанци в замяна на Шенген по суша и не само по Дъблинското споразумение, а и по бъдещ регламент

Кръстев е стипендиант на "Отворено общество", а сред мнозина познавачи на политическите процеси у нас той е сериозен фактор в правителството на сглобката. Политологът е близък с медийния олигарх Иво Прокопиев. 

Очевидно и с Урсула фон дер Лайен, и със сина на Джордж Сорос - Александър.

И макар Кирил Петков, Николай Денков и Мария Габриел също да се отчетоха на Мюнхенската конференция, нито един от тях нямаше привилегията да седне отдясно на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Петков например успя да си направи селфи само с албанския премиер Еди Рама, който обижда българите.

Видно от снимките, изпратени до ПИК, Иван Кръстев е човекът с приятелски отношения с фон дер Лайен и Сорос. И неговата дума е тази, която се чува силно в Европа.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ГОРЕЩО В ПИК: Ето кой е истинският ни външен министър! Не Денков или Габриел, а ТОЗИ българин седна до Урсула и сина на Сорос (СНИМКИ) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!