Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Денков пред руски журналисти: Няма значение, че българската икономика страда от санициите, важно да има ефект за Русия! (ВИДЕО)

Денков продължава с изцепките срещу народа на България по света. Премиерът на Сглобката показва, че интересите на държавата са му на последно място.

За Денков санкциите срещу Русия са като шопската поговорка: Нане си запалил къщата, за да изгори на Вуте плевнята.

„Няма значение дали българската икономика ще пострада от антируските санкции, важното е те да имат ефект върху Руската федерация“. Това е заявил на 17 февруари министър-председателят на България Николай Денков в разговор с кореспондента на руския вестник „Известия“ Семен Бойков.

Топ мръсотия: Украинска компания приватизира „Терем”

На въпрос от страна на руската медия дали ограниченията оказват влияние върху икономиката на страната, Денков е отговорил: „Няма значение дали (икономиката) страда или не“.

Според него „много неща са важни“ за българския народ и санкциите са едно от тези неща.

Александър Йорданов избесня - призова за бомби над Москва! Интернет е в шок

Денков е заявил още, че Украйна има перспективи в бъдеще да се присъедини към Европейския съюз и НАТО. Той е отбелязал, че Алиансът има „много ясна посока“ за развитие на блока за периода до 2030 г.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Денков пред руски журналисти: Няма значение, че българската икономика страда от санициите, важно да има ефект за Русия! (ВИДЕО) - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!