Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Александър Йорданов избесня - призова за бомби над Москва! Интернет е в шок

Путинистите са бесни кучета. Те разбират от тояга, а не от дума, пише във Фейсбук политикът

В силно емоционални публикации във Фейсбук евродепутатът от ГЕРБ - СДС Александър Йорданов коментира смъртта на руския опозиционер Алексей Навални и призовава за бомби над Москва.

Публикациите му направо взривиха интернет пространството. В някои от текстовете си Йорданов обръща внимание, че Русия е ядрена сила, в други - че, когато Москва бъде атакувана, няма да пострада Путин, защото той ще е в бункера.

Александър Йорданов е политик от СДС, бивш председател на Народното събрание, депутат от Великото народно събрание и бивш посланик в Полша и Северна Македония.

Денков пред руски журналисти: Няма значение, че българската икономика страда от санициите, важно да има ефект за Русия! (ВИДЕО)

Ето част от написаното от Йорданов след смъртта на Навални:

"Ясно е, че със санкции и резолюции не става. Трябват бомби и ракети, които да се взривяват в Москва и Санкт Петербург. Убиецът е Путин. А убийството е доказателство, че мир с него не може да има." 

"Защо през Втората световна война съюзническите бомби падаха над хитлеристка Германия, а днес съюзническите бомби не падат над путинова Русия. С какво Путин е по-различен от Хитлер? Той също избива други народи. Погубва и своя народ. Ликвидира своите политически противници. Унищожава опозицията." 

"Как се постъпва с такива убийци. Как би трябвало да се постъпва с кремълските престъпници? Да се изправят пред Международния наказателен съд като доказани военнопрестъпници и терористи. Да, това е възможност и за нея съм говорил и гласувал в Европейския парламент. Но могат да се предприемат много по-бързи действия - дипломатически и военни. Към първите спада решението за прогонване на руските посланици от европейските държави и по този начин - преустановяване на дипломатическите отношения с Путиновата държава. Пълна изолация. Към вторите е очевидно, че държавата агресор трябва също да изпита целият ужас на войната. Ракети и бомби трябва да започнат да поразяват руски градове, включително Москва и Санкт Петербург. Путинистите са бесни кучета. Те разбират от тояга, а не от дума.
Трябва, трябва да отмъстим за всички зверства на негодниците, които управляват в Кремъл." 

"Алексей Навални бе убит от руския народ." 

"Какъвто е Путин, такъв е и руският народ. Какъвто е руският народ, такъв е и Путин. Разбира се, има изключения. Но те са толкова малко, че не променят правилото. Затова е голяма днес опасността пред човечеството. Но това е било ясно още на един от "изключението" - Юрий Лермонтов. Негови са стиховете:
Прощай, немытая Россия,
Страна рабов, страна господ,
И вы, мундиры голубые,
И ты, им преданный народ.
Това е днес неизмитата Русия - нереформираната, застреляната в ума, мръсната, потъналата в калта на собствените си престъпления. Това е и днес страната на господарите и на робите, на мундирите, пред които се прекланя путиноидният народ. И подкрепя престъпленията на военнопрестъпника. Трагедия. Истинска трагедия и нещастие за човечеството."

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Александър Йорданов избесня - призова за бомби над Москва! Интернет е в шок

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!