Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Киро Петков: Бежанците идват регулярно в България! Държавните медии крият скандалното му изказване

Би Нюз

Кирил Петков нарече „фалшиви новини“ репатрирането на мигрантни в България със самолети от Западна Европа, но потвърди, че полети с бежанци кацат регулярно.

Мигрантите си имат частни квартири у нас

Той призна пред медиите, че полетите от Австрия били „регулярни полети“, което означава, че десетки бежанци всекидневно идват от Австрия, оковани в белезници. Това е споразумението на Сглобката с Австрия и Нидерландия срещу Шенген по въздух. По държавните рупори БНТ, БНР и БТА няма нито ред от скандалното изявление на Петков. Вместо това се тиражират неговите приказки за ротацията.

Безлов: Вероятно е имало няколко чартърни полета с бежанци

Явно законът за цензурата в медиите на ПП и ДБ вече действа още преди да е приет в парламента.

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков коментира, че имат пълно доверие към премиера Николай Денков при разговорите за ротацията. Това вече се тиражира от БНТ, БТА и БНР:

Той обаче не е доволен от работата на министъра на електронното управление Александър Йоловски.

„Колкото и да не им се иска на много от опонентите ни, ние всъщност делегираме, наистина, политическите права акад. Денков да бъде комфортен със следващия Министерски съвет. Когато той каже: „Това е планът, по който аз бих работил, да продължавам да изпълнявам програмата, която ние всички сме сложили на масата, ние ще го подкрепим. Ако има някакви корекции – ще кажем. Такъв е редът“.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Киро Петков: Бежанците идват регулярно в България! Държавните медии крият скандалното му изказване - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!