Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ! ОТИВАЙТЕ ДА СЕ БИЕТЕ!



Денков: Не трябва да позволим на Русия да спечели

НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ! ОТИВАЙТЕ ДА СЕ БИЕТЕ!

Елена Гунчева-Гривова

С голяма доза чувство за хумор наблюдавах как Денков заяви, че не трябвало да позволяваме на Русия да победи. Гледаш му очетата зад очилцата как премигват ситно - ситно и се чудих какво пък толкова ще направи, за да спре Русия и Путин. То, общо взето, като го гледам, и един шамар стига, за да не стане. Та как този човечец ще спре Русия да победи, е задача не от военно, а от психиатрично ниво.

От друга страна, не мога да не отчета силният ентусиазъм и желание на родните евроатлантици да не позволяват на Русия да победи. Разбирам ги, за тия пари, които получават, желанието е задължително. Но пък съм разочарована, защото само пушилка. Пишат Дрислита и Миндили срещу Русия, ама дотам. Да си вдигнат трибуквието и да ходят на фронта в Украйна - не щат. Макар и според мен, за да се докажат като правоверни евроатлантици, това е задължително. Ей, вижте Глиги. Да, много критики имам към него, ама отиде на фронта. Да последват примера му. Немедлено! Ще ги изпратим с мокри носни кърпички и желание да ги видим за последен път.

Много настоявам Денкoff и Габриелoff да отидат за няколко седмици там на фронта и да спрат злите рашки. Макар и да се притеснявам, че като видят Гаргамел, може и да тръгнат да бягат или пък всички да ходят да им баят срещу уроки.

Денкoff, претвори думите си в дела, отивай, не чакай. Тръпнем в очакване на бойните ти подвизи. Но ако се случи неминуемото, да знаеш, че българско знаме отгоре ти няма да поставим. Само украинско и американско, да се знае на кого си служил приживе!

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!