Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Медведев: В случай на война с НАТО Русия ще бъде принудена да отвърне асиметрично

Обяснете им какво наистина ще се случи, а не повтаряйте лъжливата мантра за готовност за война с Русия

В случай на война с НАТО Русия ще бъде принудена да отвърне асиметрично и да използва ракети със специални бойни глави. Това написа заместник-ръководителят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в канала Telegram.

Той отбеляза, че „ако, не дай си Боже, се случи такава война, тогава тя няма да върви по сценария на специалната военна операция“ и „няма да се води в окопите с артилерия, бронирани машини, безпилотни самолети и средства за радиоелектронна борба".

Пред задаващото се поражение в Украйна, НАТО иска Трета световна война да го предотврати

„НАТО е огромен военен блок, населението на страните от Алианса е почти един милиард души, а общият им военен бюджет може да достигне един и половина трилиона долара“, каза Медведев.

"Следователно, поради несравнимостта на нашите военни потенциали, ние просто няма да имаме избор. Отговорът ще бъде асиметричен. За защита на териториалната цялост на страната ни ще бъдат използвани балистични и крилати ракети със специални бойни глави. Това се основава на нашите доктринални военни документи и е добре известно на всички. И това е прословутият Апокалипсис. Краят на всичко", подчерта Медведев.

Досега, според него, „всички европейски лидери цинично лъжат своите граждани“, говорейки за необходимостта да бъдат подготвени „за война с Русия“.

„И въпреки че Русия многократно е говорила за липсата на планове за конфликт със страните от НАТО и ЕС, изключително опасните разговори по тази тема продължават“, каза Медведев.

„Причините за това са очевидни. Трябва да отклоним вниманието на избирателите, за да оправдаем многомилиардните разходи за омразната „Украйна“ на Бандера. В края на краищата, гигантски пари не се изразходват за решаване на социалните проблеми в тези държави, а за война в умираща страна, която е чужди на данъкоплатците, чието население е избягало из Европа и тероризира местните жители. Затова всеки ден лидерите на тези страни излъчват: трябва да се подготвим за война с Русия и да продължим да помагаме на Украйна и следователно трябва да произвеждаме повече танкове, снаряди, безпилотни самолети и други оръжия“, обясни Медведев.

Той заключи, че европейските лидери „трябва да кажат на своите избиратели тежката истина и да не се отнасят към тях като към безмозъчни идиоти“.

„Обяснете им какво наистина ще се случи, а не повтаряйте лъжливата мантра за готовност за война с Русия“, коментира Медведев.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Медведев: В случай на война с НАТО Русия ще бъде принудена да отвърне асиметрично - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!