Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЦИНИЗЪМ! Лорер с първи коментар за сделката с палата на Чаталджа: Продадох го много евтино, а го купих скъпо!


Лорер да си в България

Би Нюз

„Купих скъпо, а продадох евтино“, това е оценката на Лорер за сделката, от която спечели 1,5 милиона за по-малко от година от един мезонет, купен от него за 350 хиляди лева и продаден за 1 милион и 850 хиляди лева.

По стандарта на харвардските шарлатани такава далавера си е пълна минавка.

Неизбежният Николай Караколев приклещи Даниел Лорер да коментира скандалната си сделка с Кралицата на винетките на своята част от Палата на Чаталджа.

Продадох много евтино, ожали се наглият Лорер за мезонета, който купил за 350 000 лева след ремонта, а продаде за 2 милиона лева.
Сега Лорер обикалял да си купи апартамент по центъра на столицата, но му искали по 4000 евро на квадратен метър за сделки на зелено. Не мога да си купя апартамент, жали се пред Караколев хрисимият Лорер.

Жив да го оплачеш вечния кандидат за тлъсти постове. Как ли расте носът при такива опашати лъжи?

На въпроса за схемата с винетките и връзката с тях на Асен Василев и неговия бивш заместник Андрей Цеков, сега министър на пътното строителство и ТОЛ системата, Лорер отрече да имат нещо общо с тлъстата сделка. „Сама дойде и затова и продадох“, обясни Лорер за купувачката Станислава Арнаудова, но отказа да обясни защо се е наложило да продава „евтино“. Асен Василев е оставил комисионната от 7% за всяка продадена винетка на фирмата – монополист на купувача на имотите на Чаталджа.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ЦИНИЗЪМ! Лорер с първи коментар за сделката с палата на Чаталджа: Продадох го много евтино, а го купих скъпо! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!