Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Медведев предупреди Германия, че е пред Майдан. Ето, защо

ЕК иска търсачката на Google да показва първо статиите на прозападни журналисти

Германия ще се изправи пред сценарий на украинския Майдан, ако Берлин продължи да подкрепя Киев. Това се доказва от масовите стачки на фермери и блокирането на магистрали. Думите са на заместник-председателя на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев.

Субсидиите спряха, а астрономическите суми, изразходвани за Украйна, продължават да растат. И Германия е основен спонсор. Ако това продължи, последователите на Бандера ще отнесат своето доказано оръжие в Берлин – Майдана“, написа той в социалната мрежа X.

Медведев изрази и предположението, че в този случай германският канцлер Олаф Шолц няма да издържи дълго на поста си. Той добави, че Москва следи случващото се с интерес.

Протестът на германските фермери парализира градовете, сипят оборска тор, блокират магистрали. И не са приключили. ВИДЕО

Протестите в Германия се разрастват: полските фермери блокират границата в знак на солидарност

КритичноБГ припомня, че на 8 януари германските фермери излязоха на стачка в цяла Германия в знак на протест срещу намаляването на субсидиите от германското правителство. Участниците заявиха, че настоящата селскостопанска политика на германското правителство всъщност пречи на фермерите да се занимават с производство и че буквално убива бизнеса им.

Много от протестните транспаранти бяха с текст, че трудно изкараните им пари се подаряват на други страни, вероятно имайки предвид Украйна.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Медведев предупреди Германия, че е пред Майдан. Ето, защо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!